''η κορη μου αξιζε το οσκαρ σκηνοθεσιασ''...

20:30 13/2/2015 - Πηγή: Fimotro
Toν εγκώμιο της κόρης του, Angelina Jolie «έπλεξε» ο ηθοποιός Jon Voight σε εμφάνιση του σε party των Grammys ...
στο Λος Άντζελες. Ο 76χρονος ηθοποιός φαίνεται ότι συγχώρησε την κόρη του, που δεν τον κάλεσε στον γάμο της με τον Βrad Pitt, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του: «Η κόρη μου άξιζε να είναι υποψήφια για το ΄Οσκαρ σκηνοθεσίας και μακάρι να ήταν υποψήφια. Πιστεύω ότι
η σκηνοθεσία της είναι εκπληκτική, πραγματικά εκπληκτική και ακόμα και αν δεν ήταν κόρη μου, θα έλεγα "Θα ήθελα να δουλέψω με αυτή". Είναι μία σπουδαία σκηνοθέτις. Ο ρυθμός της ταινίας, η διάρκεια αυτής...Απίστευτα δύσκολο αυτό που κατάφερε», δήλωσε ο πατέρας της στους δημοσιογράφους.

Η Jolie για την νέα της ταινία, εξασφάλισε τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ (Καλύτερης Φωτογραφίας και δύο στην κατηγορία του ήχου). Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου φαίνεται ότι «σνόμπαρε» τη χολιγουντιανή σταρ για τις μεγάλες κατηγοριες, παρά την μεγάλη εισπρακτική επιτυχία που σημείωσε το «Unbroken»-ύψους 157 εκατ. δολαρίων- στο παγκόσμιο box office.

To χρυσό αγαλματίδιο της Καλύτερης Σκηνοθεσίας διεκδικούν, οι Alejandro González Iñárritu για το «Birdman», Morten Tyldum για το «The Imitation Game», Bennett Miller για το «Foxcatcher», Wes Anderson για το «The Grand Budapest Hotel» και Richard Linklater για το «Boyhood».
Keywords
Τυχαία Θέματα