''η ελλαδα δεν κανει διαπραγματευση, αλλα ετοιμαζεται να μεταβιβασει τις ευθυνεσ''...

15:30 17/4/2015 - Πηγή: Fimotro
Την άποψη ότι η κυβέρνηση δεν φαίνεται να έχει σχέδιο αλλά αντίθετα ...
ετοιμάζεται να μεταβιβάσει τις ευθύνες σε περίπτωση που δημιουργηθεί πρόβλημα διατύπωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι διαπραγμάτευση είναι μια προληπτική προσπάθεια μετακίνησης της ευθύνης στου Ευρωπαίους για ό,τι συμβεί. Η κυβέρνηση διαμορφώνει σκηνικό ώστε εάν δημιουργηθεί πρόβλημα να ρίξει την ευθύνη στους Ευρωπαίους ότι είναι
αδιάλλακτοι ή να δημιουργηθεί σκηνικό προς τον ελληνικό λαό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη συζήτηση στα διεθνή μέσα τις τελευταίες ημέρες για το αν θα μείνει η Ελλάδα στο ευρώ ή αν θα καταλήξει όπως η Ζιμπάμπουε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε μιλώντας στον Αθήνα9.84 ότι «μας κάνει τεράστιο κακό γιατί φυσικά κανείς δεν έρχεται να επενδύσει και γινόμαστε εξαρτημένοι από τα δάνεια των εταίρων μας».

«Όχι μόνο μείναμε στο Μνημόνιο αλλά και μετά τον Ιουνιο έρχεται νέο Μνημόνιο με αδιευκρίνιστο χρονικό ορίζοντα» συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος.

Όσον αφορά την αύξηση των μεταναστευτικών ροών στην Ελλάδα ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρατήρησε ότι το μόνο που έχει αλλάξει και την δικαιολογεί είναι «η αλλάγη της κυβέρνησης και τα λάθος μηνύματά της ότι είναι έτοιμη να διοχετεύσει μεταναστευτικούς ή προσφυγικούς πληθυσμούς σε ευρωπαϊκές χώρες. Ορισμένοι Ευρωπαίοι, μάλιστα, το αντιλαμβάνονται ως μέρος της διαπραγματευτικής τακτικής της κυβέρνησης».
Keywords
Τυχαία Θέματα