Η δικαιωση των αγγελοπουλων

22:07 14/6/2015 - Πηγή: Fimotro
ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΠΡΙΜ 100.000 ΕΥΡΩ!
Πανευτυχείς με τη νέα άνετη νίκη επί του ΠΑΟ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι οι ιδιοκτήτες της...
ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος πανηγύρισαν με την ψυχή τους όλα τα καλάθια του Θρύλου και με τη λήξη
του αγώνα, βρέθηκαν στο παρκέ.

Ακολούθως, πριν την απονομή του πρωταθλήματος πήγαν στα αποδυτήρια και συνεχάρησαν έναν-έναν όλα τα μέλη του μπασκετικού τμήματος, από τους παίκτες, μέχρι και τους προπονητές.

Μάλιστα, στα αποδυτήρια αποθεώθηκαν από τους παίκτες («είναι τρελός ο πρόεδρος»), με τον Βασίλη Σπανούλη να λούζει με σαμπάνια τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Οι ερυθρόλευκοι είχαν αγκαλιαστεί και... τραγουδούσαν, ωστόσο το «καλό» ήρθε όταν μπήκε να τους συγχαρεί ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος!

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ δεν αρκέστηκε απλώς σε συγχαρητήρια, αλλά ανακοίνωσε και πριμ 100.000 ευρώ για την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας.

Όπως ήταν φυσικό, στο άκουσμα του πριμ, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου άρχισαν να τον αποθεώνουν, φωνάζοντας ρυθμικά «είναι τρελός ο πρόεδρος»!

Και δεν έμειναν εκεί, αλλά αφότου αγκαλιάστηκαν όλοι μαζί, ο Βασίλης Σπανούλης πήρε σαμπάνια και τον έλουσε μέσα σε ένα τεράστιο πάρτι που 'χε στηθεί!
Keywords
Τυχαία Θέματα