Η ΑΛΕΚΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ;

14:03 16/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Φοιτητικές εκλογές έρχονται και ήδη αρχίζουν να καταγράφονται οι πρώτες τάσεις. Η πρώτη έκπληξη έρχεται από Περισσό μεριά. Η άλλοτε κραταιά Πανσπουδαστική προσπάθησε να μεταλλαχθεί σε Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών και να δημιουργήσει ένα κίνημα στα πλαίσια του ΠΑ.ΜΕ ωστόσο...
 οι φοιτητές δεν ακολούθησαν με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Σχολών για πολλούς μήνες. Πλέον, το παιχνίδι δείχνει χαμένο ενώ το άσχημο είναι πως η παλιά εγγυήτρια δύναμη άρχισε να εμφανίζει τα πρώτα σκοτεινά της σημεία. Οι συνδικαλιστές της έχουν αρχίσει
να σπάνε γραμμές και αλλού να ακολουθούν γραμμές ενώ αλλού να συνεχίζουν τη συγκρουσιακή πολιτική. Οι γνωρίζοντες το χώρο μιλούν πως αναμένεται σε πολλές μεγάλες Σχολές μπαχαλοποίηση των διαδικασιών ενώ δεν αποκλείονται και οι προβοκάτσιες.

Το περίεργο είναι πως έχουν αναπτυχθεί και αυτονομιστικές τάσεις μάλλον λόγω προσωπικών φιλοδοξιών καθώς σε σχολές όπως η ΑΣΟΕΕ οι ΚΝίτες προχωρούν χέρι χέρι με την κυβερνητική ΠΑΣΠ. Φυσικά η περίπτωση της ΑΣΟΕΕ βρωμάει από όπου και αν την πιάσει κανείς όπως έχουμε αποκαλύψει.
Τώρα γιατί συμπράτει η Πανσπουδαστική με τους γνωστούς φοιτητοπατέρες και τα λοιπά πράσινα μπουμπούκια εκεί είναι μεγάλη κουβέντα.
Αλέκα, πάντως μάζεψε τα παιδάκια αυτά και πάρε κεφάλια γιατί θα σε εκθέσουν και τα αποτελέσματα φέτος δεν θα είναι καλά. Καραδοκεί και ο Τσίπρας που από όσο μαθαίνουμε δίνει τα πάντα για σε περάσει σε ποσοστά νεολαίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα