Η "αγορα" που κυκλοφορει αυτο το σαββατο...

23:54 2/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Με τίτλο «Η κυβέρνηση παγώνει πληρωμές 2 δισ. ευρώ σε ιδιώτες-επιχειρήσεις» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Αποκαλύπτει ότι το υπουργείο Οικονομικών αναστέλλει την εξόφληση υποχρεώσεών του για να...
διασφαλίσει τα ταμειακά διαθέσιμα λόγω των εκλογών.

Η εφημερίδα δημοσιεύει δηλώσεις επτά κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ που τάσσονται υπέρ της προοπτικής μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η «Αγορά» φέρνει στο φως
τη νομοθετική γκάφα που μπλοκάρει τη ρύθμιση των «κόκκινων δανείων» καθώς και την αναλογιστική μελέτη που δείχνει ότι τα ασφαλιστικά ταμεία διαθέτουν αποθεματικό μόλις για δύο μήνες.

Η «Α» φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, ο οποίος δηλώνει «Εθνική απαίτηση η σταθερότητα και η ασφάλεια», του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα που επισημαίνει «Ο δρόμος των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές δεν θα είναι ευθύς» και του υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος προβλέπει «Πάμε για μια κυβέρνηση ευρείας σύνθεσης».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Στέλιος Κούλογλου, Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.
Keywords
Τυχαία Θέματα