Η "αγορα" που κυκλοφορει αυτο το σαββατο

19:19 20/3/2015 - Πηγή: Fimotro
Με τίτλο «Γερμανικό “πάρτι” φοροδιαφυγής στην Ελλάδα!» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει πώς οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες Mercedes-Benz και... BMW εξαπάτησαν το ελληνικό Δημόσιο, προκαλώντας την παρέμβαση του ΣΔΟΕ.
Επίσης, η «Αγορά»: · φέρνει στο φως την απόρρητη ατζέντα των τεχνικών κλιμακίων της Κομισιόν, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ
με τα μέτρα που ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση.
· δημοσιεύει ρεπορτάζ που αποκωδικοποιεί τις αποφάσεις που ελήφθησαν στη μίνι Σύνοδο Κορυφής για την Ελλάδα και περιγράφει τον «αγώνα δρόμου» της ελληνικής κυβέρνησης έως τις 3 Απριλίου.
· Φιλοξενεί συνέντευξη της επικεφαλής της Επιτροπής Θεμελιωδών Δικαιωμάτων και ηγετικού στελέχους του συγκυβερνώντος κόμματος SPD της Γερμανίας, Γκεζίνε Σουάν, η οποία παραδέχεται ότι η Ελλάδα δικαιούται να ζητεί πολεμικές αποζημιώσεις από το Βερολίνο

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χουντή, ο οποίος υπογραμμίζει: «Δεν κάνουμε βήμα πίσω από τις δεσμεύσεις μας προς τον λαό» και του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος δηλώνει: «Χρειάζεται εθνική συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ». Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.
Keywords
Τυχαία Θέματα