Η "αγορα" που κυκλοφορει αυτο το σαββατο...

19:42 13/3/2015 - Πηγή: Fimotro
Με τίτλο «Ανήθικη πρόταση από τον Σόιμπλε!» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι είπε πίσω από τις κλειστές πόρτες ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών στον Ελληνα ομόλογό του, Γιάνη Βαρουφάκη για το... ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Επίσης, η «Αγορά»:
• Φιλοξενεί την πρώτη εφ’ όλης της ύλης μετεκλογική συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μιλά για τη διαπραγμάτευση
με τους εταίρους και διαμηνύει προς την κυβέρνηση: «Κόψτε το θέατρο, γιατί ανεβαίνει ο λογαριασμός». Επίσης, ανοίγει τα χαρτιά του για τα εσωκομματικά και τονίζει: «Κανείς δεν βάζει θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία».

• Φέρνει στο φως την απαίτηση των δανειστών για τη λήψη νέων μέτρων 3 δισ. ευρώ προκειμένου να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό του 2015.

• Παρουσιάζει το νόμο-σκούπα του υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης με τον οποίο καταργούνται 4 μνημονιακές διατάξεις και έρχονται σαρωτικές αλλαγές στο Δημόσιο.

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλαρίδη ο οποίος δηλώνει: «Σε μια διαπραγμάτευση δεν μπορείς να πετύχεις το 100% των στόχων σου».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.
Keywords
Τυχαία Θέματα