Η "αγορα" που κυκλοφορει αυτο το σαββατο

19:32 8/7/2016 - Πηγή: Fimotro
Με τίτλο «Παρέμβαση στο παρά πέντε για τις τράπεζες» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει την επιστολή Δραγασάκη-Τσακαλώτου που εστάλη προς την τρόικα, σε...
μια ύστατη προσπάθεια της κυβέρνησης να βάλει φρένο στον αφελληνισμό των διοικήσεων.
Επίσης η «Αγορά»: · φέρνει στο φως το σχέδιο του υπουργείο Οικονομικών για τη διεύρυνση της χρήσης του πλαστικού χρήματος στα νησιά. Θα επιστρέφει στις επιχειρήσεις το 5% του ΦΠΑ
των ηλεκτρονικών συναλλαγών.
· δημοσιεύει ρεπορτάζ για το σοκ που θα προκαλέσουν σε 1 εκατομμύριο ιδιοκτήτες Ι.Χ. οι αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας οι οποίες, σε κάποιες κατηγορίες, θα ξεπεράσουν το 635%!
· αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ σχεδιάζει να επισκεφθεί την Αθήνα τον Αύγουστο προκειμένου να αρχίσει νωρίτερα η δεύτερη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος προσαρμογής.
Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις της Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου, η οποία δηλώνει: «Ρήξη για τα πολιτικά πράγματα η απλή αναλογική» και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος υπογραμμίζει: «Ο μόνος Ελληνας που βλέπει ανάπτυξη είναι ο κ. Τσίπρας».
Keywords
Τυχαία Θέματα