''h προταση του συριζα στοχο εχει να γκρεμισει τις θυσιες των ελληνων''...

«Η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ ένα στόχο έχει: Να γκρεμίσει τις μέχρι τώρα θυσίες του ελληνικού λαού», δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στη Βουλή...

Ο κ. Βαρβιτσιώτης υποστήριξε ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γκρεμίσει ότι έχει πετύχει ο ελληνικός λαός με αίμα, όπως χαρακτηριστικά είπε, αναγνωρίζοντας όπως τόνισε ότι η ανεργία έχει ξεφύγει και ότι η
ελληνική οικογένεια υποφέρει.
Για τους λόγους αυτούς, ο κ. Βαρβιτσιώτης υποστήριξε ότι απαιτείται πιο σκληρή δουλειά προκειμένου να έλθουν πιο γρήγορα αποτελέσματα και «να ξεπεράσουμε όπως ήδη έχουμε κάνει τις κομματικές αγκυλώσεις και το πολιτικό κόστος που τόσα χρόνια φρέναρε την όποια μεταρρύθμιση».
«Όλοι παραδέχονται ότι το κλίμα έχει αλλάξει εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε και συνέχισε σημειώνοντας ότι ενώ ο κ. Τσίπρας στο εξωτερικό επιμένει ότι η χώρα πρέπει να μείνει στην Ευρωζώνη, άλλοι στο κόμμα του έχουν διαφορετική εντύπωση.
Αναφερόμενος στο έργο του υπουργείου και τις δράσεις του δυναμικού του ο κ. Βαρβιτσιώτης έκανε ιδιαίτερη μνεία στις επιτυχίες που σημειώνει για την προστασία των θαλάσσιων συνόρων με αποτέλεσμα οι εισροές από τη θάλασσα να είναι όσες κι αυτές από την στεριά, που υπάρχει φράχτης.
«Η Ελλάδα και στην κρίση είναι ικανή να περιφρουρεί τα θαλάσσια σύνορά της και να επιτηρεί την ΑΟΖ της κι οποίος την αμφισβητεί προσφέρει κακή υπηρεσία στον τόπο» είπε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον ο κ. Βαρβιτσιώτης εξήγγειλε αναδιάρθρωση του υπουργείου και των λιμενικών υπηρεσιών της χώρας που έχει στόχο να βγουν άνθρωποι από το γραφείο και να τεθούν στη δράση και με αποτέλεσμα να απελευθερωθεί το 10% της δύναμης του υπουργείου.
Ακόμη όσον αφορά στην αναπτυξιακή πολιτική του υπουργείου, μεταξύ άλλων είπε ότι διπλασιάζει το ύψος της επένδυσης της Cosco στον Πειραιά, με συμφωνία που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες, με άλλα 230 εκατομμύρια ευρώ και τη δημιουργία 700 θέσεων εργασίας.
Για την κρουαζιέρα είπε ότι υπέγραψε την Παρασκευή συμφωνία για την επέκταση του λιμανιού του Πειραιά για να γίνει το λιμάνι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά της Μεσογείου.
Τέλος ο υπουργός Ναυτιλίας, αφού αναφέρθηκε στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του υπουργείου, απηύθυνε προς τον ΣΥΡΙΖΑ το ερώτημα «με τι χρήματα θα αναβαθμίσει τις λιμενικές υπηρεσίες αν δεν προχωρήσει στις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, και στις αποκρατικοποιήσεις;».
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα