Γυναικα στο λονδινο ελεγχεται για εμπολα...

22:19 3/11/2014 - Πηγή: Fimotro
Το νοσοκομείο του Αγίου Γεωργίου στο Λονδίνο επιβεβαίωσε πως, χτες, μια γυναίκα προσκομίσθηκε με πυρετό και σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του νοσοκομείου, ...
ένα από τα τεστ περιλαμβάνει και έλεγχο για Έμπολα.

Η γυναίκα που έχει προϊστορία σε ταξίδια στη Δυτική Αφρική, έχει απομονωθεί από τους άλλους ασθενείς, με σκοπό την καλύτερη προστασία τους, για όλη τη διάρκεια της αναμονής των αποτελεσμάτων των εξετάσεων.

Ο Αγγλικός Οργανισμός Υγείας δήλωσε πως: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι γίνονται προληπτικοί έλεγχοι σε
κάποιον ασθενή του Νοσοκομείου του Αγ. Γεωργίου, που έχει ιστορικό ταξιδιών στη Δυτική Αφρική». Σύμφωνα πάντα με τον οργανισμό υγείας «ο Έμπολα θεωρείται απίθανος, αλλά οι έλεγχοι γίνονται για προληπτικούς λόγους, καθώς είναι συνήθης τακτική σε τέτοιες περιπτώσεις. Είμαστε βέβαιοι, πως λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας».

Σε συνέχεια των δηλώσεων, εκπρόσωπος του Οργανισμού Υγείας της Αγγλίας δήλωσε ότι έχουν συμβουλέψει όλο το αρμόδιο προσωπικό να είναι σε επαγρύπνηση για κρούσματα του Εμπολα, σε άτομα που επιστρέφουν από τις αφρικανικές χώρες που έχουν πληγεί από τον ιό, κι έτσι, αναμένεται ραγδαία αύξηση, των ελέγχων στο κοντινό μέλλον.
Keywords
Τυχαία Θέματα