Γυναικα-μυστηριο στην απαγωγη του καραμολεγκου

13:41 17/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Μια γυναίκα-μυστήριο φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της απαγωγής του γνωστού επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου. Πρόκειται για τη φίλη του 37χρονου Μολδαβού, της οποίας η...
συμβολή εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς φέρεται να διαδραμάτισε περιφερειακό, αλλά βασικό ρόλο στην επιλογή του συγκεκριμένου στόχου.
Λεπτομέρειες για την περιπέτεια που πέρασε για 15 ώρες στα χέρια των απαγωγέων του έδωσε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής ο 57χρονος επιχειρηματίας. Μέσα από την κατάθεσή του, φωτίζονται οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, που μαρτυρούν «μια καλά οργανωμένη επιχείρηση
από ερασιτέχνες δράστες, η οποία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πολύ επικίνδυνη», όπως είπαν χαρακτηριστικά στο «Εθνος» αστυνομικοί που συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου δράστη, αλλά και των περιφερειακών μελών της συμμορίας.
Η απαγωγή του αρτοβιομήχανου σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, την ώρα που κατευθυνόταν από το εργοστάσιό του στο Κορωπί προς το σπίτι του στην Πεντέλη. Οι δράστες σκηνοθέτησαν τροχαίο ατύχημα μπροστά στο αυτοκίνητό του κι όταν ο επιχειρηματίας κατέβηκε να βοηθήσει, εμφανίστηκαν τρεις ένοπλοι δράστες που τον απείλησαν να μπει ξανά στο αυτοκίνητό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα