Γυναίκα ενώ έπινε καφέ στον κορυδαλλό τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα!

10:23 2/8/2017 - Πηγή: Fimotro

Σοκ προκαλεί το νέο περιστατικό με «αδέσποτη» σφαίρα, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στον Κορυδαλλό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά μια 29χρονη. Η κοπέλα, που δέχτηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα, ενώ έπινε τον καφέ της σε καφετέρια της περιοχής, νοσηλεύεται στο Αττικό νοσοκομείο, ενώ για το περιστατικό έχουν γίνει ήδη έξι προσαγωγές.

Σύμφωνα με το newpost.gr, τΤο επεισόδιο εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 23:30 το βράδυ της Τρίτης, όταν ξέσπασε συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδα ατόμων έξω από κουρείο στην οδό Ταξιαρχών 26 στην πλατεία

Ελευθερίας και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Πάνω στη συμπλοκή, ένα από τους εμπλεκόμενους, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αρμένικης καταγωγής, έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Οι δύο σφαίρες έπεσαν στο κουρείο, ενώ η τρίτη κατέληξε στην 29χρονη, που βρισκόταν σε κοντινή καφετέρια.

Η σφαίρα καρφώθηκε στην κοιλιά της άτυχης κοπέλας, τραυματίζοντάς τη σοβαρά. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο, για να τη διακομίσει στο Αττικό νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή και οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο της έρευνας για το περιστατικό, η αστυνομία προχώρησε σε έξι προσαγωγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα