Γκαφα, ανοησια και θεσμικο ατοπημα θα ηταν το αντιθετο

Γράφει ο Πιπίνος
Κόμματα, δημοσιογράφοι με την επίκληση της δημοκρατίας... μόνον να σταλεί ο Τζιτζικώστας στο εκτελεστικό απόσπασμα δεν ζήτησαν. Με ανακοινώσεις, δηλώσεις και σχολιασμούς έκαναν σαμπρέλα την...
δημοκρατία, ζητώντας απο τον Περιφερειάρχη να αγνοήσει τον θεσμικό του ρόλο και να μην καλέσει στην παρέλαση εκπροσώπους κόμματος της βουλής. Αλήθεια τα κόμματα του συνταγματικού τόξου έτσι εννοούν την εφαρμογή του συντάγματος, των νόμων και την λειτουργία των θεσμών; Να αποκλείει ο Περιφερειάρχης, αποδυόμενος την
θεσμική του ιδιότητα ανάλογα με την περίσταση βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου; Με ποιά λογική; Οτι είναι ναζιστές; Δικό τους πρόβλημα. Ότι είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης; Έχει καταδικαστεί το κόμμα με αυτό το αδίκημα; Είναι κόμμα με όλους τους βουλευτές μέλη εγκληματικής συμμορίας; Και στη βουλή τι κάνουν; Προπαγάνδα για το πόσο καλό είναι να γίνουν οι πολίτες δολοφόνοι; Αν είναι έτσι ωραία βουλή έχουμε. Δίπλα στους εγκληματίες να κάθονται ο Βενιζέλος, ο Τσίπρας και όλοι οι εκπρόσωποι μας.
Για να το ξεκαθαρίσουμε και να μην βιαστούν κάποιοι να με ετεροπροσδιορίσουν. Την Χρυσή Αυγή δεν τη θέλω στη βουλή. Δεν τη θεωρώ δημοκρατικό κόμμα. Όμως βρίσκεται εκεί γιατί ψηφίστηκε.
Δεν είδε φώς και μπήκε με το ζόρι. Γκάφα, ανοησία και θεσμικό ατόπημα δεν είναι η πρόσκληση Τζιτζικώστα. Το αντίθετο θα ήταν όλα αυτά. Όπως ανοησίες και προτροπή για θεσμικό ατόπημα είναι οι επιθέσεις εναντίον του.
Keywords
Τυχαία Θέματα