Γιατι ο αρβανιτοπουλος πρεπει να στηριξει ανοιχτα την υποψηφιοτητα μωραλη

16:52 15/4/2014 - Πηγή: Fimotro
ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΞΕΙ Η ΝΔ, ΑΛΛΑ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ...
Η περίπτωση του Κων/νου Αρβανιτόπουλου δεν είναι μια οποιαδήποτε περίπτωση. Άσχετα με το εάν υπάρχουν σοβαρές και απόλυτα λογικές ενστάσεις για την πορεία του στο υπουργείο Παιδείας, ο Αρβανιτόπουλος είναι δεμένος με το...
μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.
Τον τελευταίο καιρό παπαγαλάκια του Μαξίμου και γαλάζια κομματόσκυλα της
πλάκας, του ασκούν κριτική γιατί δεν έχει ταχθεί στο πλευρό του Β. Μιχαλολιάκου! Το ρωτάνε μάλιστα με τέτοια αφέλεια σαν να μην ξέρουν ότι ο δεύτερος βουλευτής της ΝΔ στον Πειραιά είναι ο περιβόητος Κατσαφάδος που εντελώς... τυχαία είναι γαμπρός του Μιχαλολιάκου και ο ένας στηρίζει τον άλλο!
Του ασκούν επίσης (φαιδρή) κριτική γιατί δεν στηρίζει την κομματική επιλογή της ΝΔ η οποία έχει δώσει το χρίσμα στον σημερινό Δήμαρχο Πειραιά.
Ο Αρβανιτόπουλος όπως και να το δει κανείς, έχει μόνο μια επιλογή. Να στηρίξει τον υποψήφιο Γιάννη Μώραλη για τρεις βασικούς λόγους :
1. Ο Ολυμπιακός τον οποίο παρακολουθούσε σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια στο "Γ. Καραϊσκάκης" τον έβγαλε βουλευτή. Όλο το γαλάζιο κομματικό σκυλολόι στον Πειραιά στήριξε τον Κατσαφάδο.
2. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, η ΝΔ θα βγάλει έστω μια έδρα στην Α' Πειραιά. Εάν η ΝΔ κινηθεί στα πανελλαδικά ποσοστά που της δίνουν τα τελευταία γκάλοπ, η έδρα στην Α' Πειραιά βάση του ισχύοντος εκλογικού νόμου, θα εξαρτηθεί από τα υπόλοιπα που θα διατεθούν στα κόμματα.
3. Κατά συνέπεια για το εάν εκλεγεί ή όχι ο Κ. Αρβανιτόπουλος με τη μια έδρα που ΙΣΩΣ εκλέξει η ΝΔ στην Α' Πειραιά δεν φτάνουν μόνο οι ψήφοι της ΝΔ. Φτάνουν όμως οι ψήφοι των Ολυμπιακών. Αυτών που τον εξέλεξαν και την προηγούμενη φορά πρώτο βουλευτή στον Πειραιά.
Η ευκαιρία που του δίνεται είναι μοναδική. Κανένας δεν θα τολμήσει να τον διαγράψει από τη ΝΔ και θα εξασφαλίσει ότι θα είναι πρώτος στον Πειραιά για άλλες 2 τετραετίες
Keywords
Τυχαία Θέματα