Γιατί η βασίλισσα ελισάβετ δεν έδωσε άδεια σε 5χρονη να πάρει έναν κύκνο ως κατοικίδιο

00:01 2/9/2017 - Πηγή: Fimotro

Φυσικά, με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Λίντσεϊ Σίμσον με επιστολή της προς την βασίλισσα της ζήτησε την άδεια να πάρει ως κατοικίδιο ένα κύκνο, αφού πληροφορήθηκε από τη μητέρα της, Τζένιφερ, πως η αυτού Μεγαλειότης κατέχει όλους της κύκνους της Βρετανίας.

Στην επιστολή της μιλάει για την αγάπη της για τους κύκνους και αναφέρει πως σχεδιάζει να έχει τον δικό της μέσα στο μπάνιο.

Μπορεί ένας κύκνος μέσα σε ένα μπάνιο να μην είναι τόσο καλή ιδέα, ωστόσο, το παλάτι του Μπάκιγχαμ απάντησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι Times

αναφέρουν πως η Τζένι Βάιν, αναπληρώτρια διευθύντρια αλληλογραφίας στο παλάτι, δήλωσε πως η βασίλισσα «διάβασε προσεκτικά» το αίτημα της μικρούλας, ωστόσο, δεν έχει ευχάριστα νέα γι’ αυτήν.

Οπως διευκρινίζει το Μπάκιγχαμ στην επιστολή-απάντηση, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν κατέχει τους κύκνους της Βρετανίας, τονίζοντας πως αυτό είναι λανθασμένη αντίληψη που υπάρχει εδώ και αιώνες. Στην πραγματικότητα, η βασίλισσα έχει κύκνους σε ορισμένα τμήματα του ποταμού Τάμεση.

Οπως μαντέυετε, η Λίντσεϊ και η μαμά της ενθουσιάστηκαν που έλαβαν απάντηση από τη βασίλισσα.

«Ηταν απίστευτο το ότι αφιέρωσαν χρόνο και κόπο να γράψουν σε ένα μικρό κορίτσι. Ηταν εκστασιασμένη. Θα το θυμάται για πάντα», δήλωσε η γιαγιά της 5χρονης, Κάρολ, στην Petersfield Post.

Keywords
Τυχαία Θέματα