Γεωργιανη μετεφερε 6 κιλα χασις στην αλονησο...

15:40 17/5/2013 - Πηγή: Fimotro
Ούτε… μοντελάκια ούτε σέξι εσώρουχα περιείχε η βαλίτσα μιας νεαρής και όμορφης Γεωργιανής! Η 32χρονη αλλοδαπή είχε διασχίσει τη… μισή Ελλάδα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ, μεταφέροντας έξι κιλά ακατέργαστης κάνναβης που θα παρέδιδε...
σε έναν Έλληνα στην Αλόννησο!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Βόλου που είχαν πληροφορίες για την επικείμενη μεταφορά των ναρκωτικών, συνέλαβαν την 32χρονη γυναίκα μόλις έφτασε στο λιμάνι του Βόλου και βρήκαν στη βαλίτσα που είχε μαζί της έξι συσκευασίες με κάνναβη βάρους ενός κιλού η καθεμία. Η Γεωργιανή ομολόγησε ότι θα την παρέδιδε σε έναν άνδρα που θα συναντούσε στην Αλόννησο κι έτσι οι λιμενικοί επιβιβάστηκαν μαζί της στο πλοίο της γραμμής παρακολουθώντας την διακριτικά.

Μόλις έφτασε στο νησί, την πλησίασε ένας 42χρονος Έλληνας που θα παραλάμβανε τα ναρκωτικά και αμέσως επενέβησαν οι λιμενικοί και συνέλαβαν και τους δύο. Οι κρατούμενοι μεταφέρθηκαν στο Βόλο για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ η έρευνα στο σπίτι του 42χρονου δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς στο νησί δεν υπήρχε δικαστικός λειτουργός για να παρίσταται και αναμένεται να φτάσει σήμερα!
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα