Γελαει ολη η αγορα μαζι τους

13:28 13/3/2014 - Πηγή: Fimotro
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟ ΤΧΣ, ΑΦΟΥ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ Γ.Σ. ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ EUROBANK!!!!
Με μια γενικόλογη (για να μην γράψουμε ασύντακτη) ανακοίνωση προσπαθεί το ΤΧΣ να διορθώσει την χθεσινή πρωτοφανή γκάφα με την παρέμβασή του για αναβολή της Γ.Σ. της Eurobank για να δημιουργήσει...
νέα κενά και ερωτηματικά, επιβεβαιώνοντας ότι οι άνθρωποι που χωρίς κανένα σοβαρό επαγγελματικό προσόν ανέλαβαν με εντολή
του Στουρνάρα τις τύχες του ΤΧΣ, είναι εξαιρετικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
Με δήλωσή της πριν από λίγο η Αναστασία Σακελλαρίου, που εκτελεί σκληρά τις εντολές της Τρόικας χωρίς να ενδιαφέρεται για το μέλλον των Ελληνικών τραπεζών, διευκρινίζει ότι: "το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας σεβόμενο τον σκοπό, τους στόχους και τον θεσμικό του ρόλο, επεξεργάζεται τη στρατηγική που θα διασφαλίσει την επιτυχία της συναλλαγής για την Eurobank, προς το συμφέρον της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας".
Επαναλαμβάνονται δηλαδή όλα όσα έλεγε η Σακελλαρίου πριν αναβληθεί η Γ.Σ. της Eurobank, μια αναβολή την οποία όλοι χρεώνουν στην Διευθύνουσα Σύμβουλο του ΤΧΣ, με την οποία γελάει όλη η αγορά και η δημοσιογραφική πιάτσα!
"Το ΤΧΣ είναι σε στενή συνεργασία με τη διοίκηση της τράπεζας για την οριστικοποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσής της, το οποίο θα καλύπτει όλους τους τομείς για περαιτέρω εξοικονόμηση κεφαλαίων μέσω χρηματοοικονομικών και λειτουργικών μέτρων. Φυσικά, παραμένουμε πιστοί στην εκτέλεση της συναλλαγής εντός του χρονοδιαγράμματος που έθεσε η Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου να ενισχυθεί η κεφαλαιακή επάρκεια της Eurobank" προσθέτει η Σακελλαρίου.
Πέσατε ξεροί με την ασχετοσύνη τους; Και εμείς το ίδιο!
Keywords
Τυχαία Θέματα