ΓΑΛΛΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ

09:21 24/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Εκστρατεία «συμπάθειας» προς την καμαριέρα που κατηγορεί τον Ντομινίκ Στρος-Καν για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική επίθεση οργανώνουν μέσω του Ίντερνετ Γάλλοι ακτιβιστές. Στην ιστοσελίδα www.une-rose-pour-ophelia.fr καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσφέρουν ένα τριαντάφυλλο στην... «Οφηλία», όπως ονομάστηκε η 32χρονη γυναίκα που εργαζόταν στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης.
Γαλλίδες φεμινίστριες, μάλιστα, έστρεψαν τα βέλη τους κατά μέσων ενημέρωσης τονίζοντας ότι έδειξαν περισσότερο ενδιαφέρον στον Στρος-Καν, παρά στην καμαριέρα.«Αγαπητή
Οφηλία, ένα τριαντάφυλλο για να μας συγχωρήσεις που δεν σε σκεφτόμαστε αρκετά», επισημαίνεται στην ιστοσελίδα που έχει προσελκύσει αρκετούς επισκέπτες από τότε που εμφανίστηκε, το περασμένο Σάββατο. Ήδη 400 τριαντάφυλλα μπορούν να σταλούν στην γυναίκα από τη Γουινέα. «Μιλήσαμε αρκετά για τον ομοεθνή μας, την κράτησή του, τα συναισθήματά του αλλά όχι αρκετά για τα δικά σου. Γι'αυτό και λαμβάνοντας υπόψη ότι εκκρεμεί η απόφαση κι ενώ σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας, σου στέλνουμε αυτά τα λουλούδια».Η ομάδα των ακτιβιστών που βρίσκεται πίσω από το σάιτ και αυτοαποκαλούνται «Οι Φιλελεύθεροι» θα στείλει τα τριαντάφυλλα στο γραφείο του δικηγόρου της 32χρονης στο τέλος της εβδομάδας. Τα κλικ που κάνουν οι χρήστες στο σάιτ είναι δωρεάν και τα έξοδα της αποστολής λουλουδιών θα καλυφτούν από τους οργανωτές της ιστοσελίδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα