Γαλαζιοι βουλευτες ξεφτιλισαν τον χαρδουβελη για τον ενφια

10:51 10/9/2014 - Πηγή: Fimotro
ΤΗΣ Π...ΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΤΗ ΝΔ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΝ
Εσωκλομματικό εμφύλιο στη ΝΔ εξακολουθεί να προκαλεί ο ΕΝΦΙΑ, παρά τις βελτιώσεις που επήλθαν και οι οποίες δεν φαίνεται ότι ικανοποίησαν τους βουλευτές της ΝΔ.
Χθες το βράδυ βουλευτές της ΝΔ επιτέθηκαν με...
βαρύτατους χαρακτηρισμούς -εν απουσία του- κατά του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη. Παράλληλα του χρέωσαν το αρνητικό κλίμα για τη ΝΔ ενώ ακούστηκε και η διαμαρτυρία: «Δεν θα επανεκλεγούμε. Μας καταστρέφετε».
Χθες το βράδυ, ο υπουργός Οικονομικών επρόκειτο να ενημερώσει τους βουλευτές της ΝΔ για τη νέα ρύθμιση, ωστόσο κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε, με αποτέλεσμα τα «γαλάζια» στελέχη να εκραγούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εν μέσω ύβρεων και αναθεμάτων εκ μέρους βουλευτών της ΝΔ, η βουλευτής Αννα Καραμανλή -σύμφωνα με πληροφορίες- ανέφερε: «Δεν μπορείτε να μας κοροϊδεύετε! Οι περισσότεροι από εμάς δεν θα επανεκλεγούν. Μας καταστρέφετε...»
Νωρίτερα, ομάδα 21 βουλευτών της ΝΔ είχαν απευθύνει ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, ζητώντας την αποπομπή του γ.γ .του υπουργείου Νίκου Καραβίτη, ως «δημιουργού» του ΕΝΦΙΑ.
Εν μέσω αυτού του ηλεκτρισμένου κλίματος, ο υπουργός Οικονομικών θα βρεθεί το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, όπου συζητείται η ρύθμιση για τον ΕΝΦΙΑ. Ο Γκίκας Χαρδούβελης θα υποστηρίξει την τροπολογία, ενώ θα επαναλάβει ότι η αρχική σύλληψη του ΕΝΦΙΑ δεν ήταν δική του.
Keywords
Τυχαία Θέματα