Φρουριο απο χιλιαδες αστυνομικους το κεντρο της αθηνας

11:48 24/3/2012 - Πηγή: Fimotro
Κάτω από πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας, με δεκάδες αστυνομικούς να περιφρουρούν το κέντρο της Αθήνας, η μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα ενώπιον του υπουργού Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτη. Οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, θα...
ολοκληρωθούν αύριο με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα.
Νωρίτερα, θα γίνει η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, από τους επισήμους.

Στην πρωτεύουσα, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, θα αναπτυχθούν χιλιάδες αστυνομικοί, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Εξαιτίας της μαθητικής παρέλασης στην Αθήνα, θα ισχύσουν σήμερα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Έτσι, από τις 7 το πρωί απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση πέριξ της πλατείας Συντάγματος, ενώ σταδιακά θα διακόπτεται και η κυκλοφορία. Κλειστοί είναι από το πρωί οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα, Ακρόπολη και Ευαγγελισμό, ενώ κλειστό είναι και το κτίριο της Νομικής Αθηνών.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή λόγω της Στρατιωτικής Παρέλασης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου η οποία θα γίνει στη Λ.Β. Αμαλίας μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Αυτές θα αφορούν απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Keywords
Τυχαία Θέματα