Φουσκωμενα λογια σαμαρασ-βενιζελοσ(!)

09:27 22/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
«Ήταν Κυριακή, ήταν μεσημέρι, πηγαίναμε να φάμε οικογενειακώς, χτυπάει το τηλέφωνο και βγήκε στο καντράν η ένδειξη Πρωθυπουργός. Περιμένω κάτι να μου πει σε σχέση με τη δουλειά και μου...
λέει: «Θα ήταν τιμή να είσαι στο ψηφοδέλτιό μας». Την επόμενη ημέρα παραιτήθηκα». ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ANT1

Δεν ξέρω αν το ίδιο τηλεφώνημα έγινε στον διάσημο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο η τον αρχηγό της Εθνικής Δημήτρη Ζαγοράκη. Ούτε αν την ίδια τακτική ακολούθησε ο κ. Βενιζέλος
για να προσελκύσουν λαμπερά και αναγνωρίσιμα πρόσωπα που θα μπορούσαν να φέρουν ψήφους στις δυο παρατάξεις.

Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι, επικοινωνιακά και οι δυο, σε προεκλογικό επίπεδο, παίρνουν κάτω από τη βάση και μάλιστα έβαλαν και πολλά αυτογκόλ. Στη μάχη που δίνουν δεν έχει ακουστεί τίποτα για φτώχεια πείνα ανεργία., και τα βάσανα που περνάει ο Ελληνικός λαός. Το μόνο που ακούγεται από το πρωί ως το βράδυ είναι μια άνευ προηγουμένου κινδυνολογία από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ(ελιά), εάν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία!

Και δεν φτάνει μόνο η κινδυνολογία. Επί δυο μέρες Σαμαράς-Βενιζελος, μέσα από διακαναλικές συνεντεύξεις και αναπτυξιακά σχέδια, για δυο περίπου ώρες προσπάθησαν να πείσουν τον Ελληνικό λαό, να τους δείξει εμπιστοσύνη, για να συνεχίσουν το «καταστροφικό» τους έργο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνουν, ότι ο κόσμος έχει σιχαθεί να ακούει πολιτικούς και πολιτικές συζητήσεις; Μπορούν να πείσουν ακόμα και άτομα με νοητική στέρηση με τα λεγομενά τους; Σε 7 χρόνια λέει θα δημιουργήσουμε 770 χιλιάδες θέσεις εργασίας. Ρε καλά παιδιά, σε 4 χρόνια χάθηκαν ενάμιση δυο εκατ. θέσεις, και εσείς σε 7 μιλάτε για 770 χιλιάδες; Γιατί δουλεύετε τον κοσμάκη;

Αγαπητοί κύριοι της συγκυβέρνησης, σεβαστείτε λίγο την Ελληνική κοινωνία και τον πόνο της. Μην της τα «πρήζετε» κάθε μέρα, θέλουν λίγο να ξεχάσουν. Χθες 13 κανάλια επί σχεδόν δυο ώρες ο κ. Σαμαράς(την προηγούμενη Βενιζέλος) μιλούσε για το αναπτυξιακό σχέδιο της χώρας:

ALPHA, ΜΕGΑ, NERIT(ERT), ANT1, Makedonia TV, ΣKAI, STAR, sbc, Blue sky, Kontra channel, Euronews, ERT HD, Eψιλον TV.

Ακόμα επιστρατεύτηκαν και οι νεκρές συχνότητες για να πείσουν τον Έλληνα πολίτη να πάρει τη σωστή απόφαση και να ψηφίσει Σαμαρά-Βενιζέλο. Τους διαβεβαιώ, ότι ο κόσμος φασκέλωνε την τηλεόραση αφού δεν μπορούσε να ξεφύγει. Άσε που δεν κατάλαβε τίποτα, πέρα από υποσχέσεις και «θα».

Συμβουλή: Όσο λιγότερο μιλάνε και εμφανίζονται στην τηλεόραση, τόσο καλύτερο γι΄αυτούς. Θα εισπράττουν λιγότερα «φάσκελα».

Όσο για τα διαφιμηστικά σπότ των δυο κομμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ(ελιά), τους είναι αδιάφορα. Μόνο τα σεξιστικά σποτάκια του ποταμιού που ερεθίζουν τη νεολαία παρουσιάζουν «ενδιαφέρον»!!! Σε λίγο μην παραξενευτείτε, αν κάποιος κάποια ζητήσει να εξαργυρώσει τους «ψήφους» με σεξουαλικά υπονοούμενα μέσω διαδικτύου η και τηλεοπτικό σπότ, όπως έχει γίνει κατά το παρελθόν σε άλλη χώρα!!! Υποψήφια έταζε σέξ σε όποιον την «ψήφιζε»!!!!!!!!!!!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα