Φορεις του aids ο 14χρονος απο τη ρωσια και η μητερα του...

16:34 16/5/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...
ΕΚΤΑΚΤΟ...
Τρόμο προκαλεί στους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του μαχαιροβγάλτη Ολλανδού η πληροφορία ότι ο 12χρονος Ρώσος που έπεσε θύμα της μανίας του αφιονισμένου ανιματέρ είναι φορέας του AIDS. Τόσο το 12χρονο αγόρι ...
από τη Ρωσία που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού όσο και η 37χρονη μητέρα του από τη Ρωσία
είναι οροθετικοί, όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις αίματος που έγιναν την Τετάρτη στο νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι γιατροί του Αγλαϊα Κυριακού ενημέρωσαν τους γιατρούς στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ότι το αγόρι από τη Ρωσία είναι οροθετικό. Το τηλεφώνημα από τους παιδιάτρους του κρατικού νοσοκομείου προκάλεσε μεγάλη αναστάστωση στην περιοχή της Χερσονήσου και του Ηρακλείου. Κι αυτό διότι αρκετοί αστυνομικοί, νοσηλευτές, υπάλληλοι του ξενοδοχείου αλλά και άλλα πρόσωπα ήρθαν σε επαφή με το παιδί από τη Ρωσία που αιμορραγούσε ή το μετέφεραν με γυμνά χέρια στο νοσοκομείο χωρίς να γνωρίζουν ότι πάσχει από το λοιμώδες μεταδοτικό νόσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι εμπλεκόμενοι θα υποβληθούν σε προληπτικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι δεν έχουν μολυνθεί από τον ιό του AIDS.

Φόβοι ότι ο 12χρονος θα μείνει παράλυτοςΔιασωληνωμένο παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού το 12χρονο αγόρι, περίπου δώδεκα ώρες μετά την ολοκλήρωση της λεπτής νέας χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε από τους ειδικούς του νοσοκομείου για την αντιμετώπιση των βαρύτατων τραυμάτων που του προκάλεσε στο νωτιαίο μυελό με μαχαίρι ο Ολλανδός ανιματέρ.

Οι γιατροί, πρόκειται για τους νευροχειρουργούς κκ Γκουτζόγλου και Χατζημιχάλη, έχοντας εξαντλήσει τις δυνατότητες αποκατάστασης μέσω της χειρουργικής επέμβασης στους τραυματισμένους σπόνδυλους (υπήρχαν δύο μεγάλα χτυπήματα στον έβδομο και τον ένατο σπόνδυλο), αναμένουν πλέον τη μετεγχειρητική εκτίμηση που μπορούν να κάνουν μετά την αποσωλήνωση του μικρού ασθενή.

Κατά πληροφορίες, η επαναφορά από την καταστολή του ασθενή θα επιχειρηθεί τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης, κι εφόσον το 12χρονο αγόρι από τη Ρωσία συνεχίζει να βρίσκεται σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση όπως τις πρωινές ώρες. Τότε ενδεχομένως να γίνει και νευρολογικός έλεγχος από τους ειδικούς για να (επαν)αξιολογηθεί το αποτέλεσμα της επέμβασης και το εύρος της βλάβης στις κινητικές λειτουργίες των κάτω άκρων του παιδιού. Κατά πληροφορίες, οι γιατροί του Παίδων δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τα περιθώρια που υπάρχουν καθώς η κάκωση που διαπίστωσαν και μέσω της μαγνητικης τομογραφίας και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της πολύωρης επέμβασης είναι βαριά.

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση θα απολογηθεί ο 20χρονος ΟλλανδόςΠοινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού, παράνομη οπλοχρησία και κλοπή άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου εναντίον του 20χρονου Ολλανδού ανιματέρ που, ενώ βρήκε δουλειά για να σκορπά χαμόγελα σε παιδικά πρόσωπα, σκόρπισε τη φρίκη και τον πόνο.

Ο μαχαιροβγάλτης Ολλανδός οδηγήθηκε στις 10 το πρωί στον εισαγγελέα Ηρακλείου κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και μάλιστα από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων και η διαδικασία καθυστέρησε μέχρι να ορισθεί δικηγόρος του.

Ο δράστης πήρε προθεσμία ως τη Δευτέρα για να απολογηθεί.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα