Φωναξτε τους εγκληματιες για... εξετασεισ!

11:07 2/6/2013 - Πηγή: Fimotro

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Γράφει ο Insider
Ξεκίνησαν με το "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο", πέρασαν στον νόμο για την οπλοκατοχή και την "επιτροπή εξέτασης" όσων έχουν αδεια οπλοφορίας. Μετά θα θυμηθούν κάτι άλλο για να μην συζητηθούν και το κυριώτερο να μην...
αντιμετωπίσουν τα σοβαρώτατα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας.

Που αποκαλύπτεται το πραγματικό δράμα
της κατάστασης; Στην χθεσινή εν ψυχρώ δολοφονία του ιδιοκτήτη του βενζινάδικου στην Κυλλήνη, μετά απο δύο προηγούμενες ληστείες στο ίδιο βενζινάδικο!!!

Απόλυτη διάλυση του κράτους και της Αστυνομίας, η οποία πλέον δεν μπορεί να προλάβει το έγκλημα ακόμη και όταν οι εγκληματίες ενημερώνουν συστηματικά για της προθέσεις τους.

Οι ανακοινώσεις του κ. Δένδια από τον περασμένο Νοέμβριο ότι "τα ΕΚΑΜ θα βγούν στους δρόμους για να αντιμετωπίσουν τις συμμορίες" (από το Πρώτο Θέμα εδώ), όπως ζήταγε το Fimotro και ο Insider από πέρσι τον Ιούλιο μετατράπηκαν σε... εκδρομή των ΕΚΑΜ στις Σκουριές ως προστάτες του Μπομπολιστάν και τρομοκράτες των κατοίκων.

'Ηταν δύσκολο να στηθεί μία ενέδρα στους κακοποιούς στο συγκεκριμμένο βενζινάδικο από άνδρες των ΕΚΑΜ; έτσι για να νιώσουν οι εγκληματίες ότι δεν μπορούν να σκοτώνουν ατιμώρητοι, και το σημαντικότερο, για να μην χάσει την ζωή του ένας αθώος οικογενειάρχης;

Ξανακαλοκαιριάσαμε και το πρόβλημα των εγληματιών το μεταμορφωσαν οι μάγοι της επικοινωνίας σε πρόβλημα της επάρκειας των κατεχόντων όπλο.

Με αυτή τη λογική και με δεδομένη την μέχρι τώρα εμπειρία, το μοναδικό πράγμα που μπορεί να πετύχει η Κυβέρνηση Σαμαρά είναι να ζητήσει από τους εγκληματίες να προσέλθουν να... εξεταστούν αν είναι επαρκείς στην δολοφονική από μέρους τους χρήση των καλασνίκοφ!
Keywords
Τυχαία Θέματα