Φωφη:πανικοβλητη η κυβερνηση μπροστα στο προσφυγικο...

22:45 24/2/2016 - Πηγή: Fimotro
Η Ευρώπη παρακολουθεί αμήχανη και η κυβέρνηση είναι πανικόβλητη μπροστά...
στην προσφυγική κρίση ανέφερε από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο και ότι η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets.

Η κυρία Γεννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο και τον ελληνικό λαό σε απελπισία. «Η αξιολόγηση καρκινοβατεί
και σε αυτό πρστίθεται και η προσφυγική κρίση» ανέφερε.

«Έξι χρόνια σηκώνει τον σταυρό του μαρτυρίου ο ελληνικός λαός και περίμενε σήμερα συγκεκριμένα πράγματα από τον πρωθυπουργό. Αποδεικνύεται ότι στήριξαν σε ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις τις ελπίδες τους» είπε.

Υπογράμμισε την πρωτοβουλία της να ζητήσει σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών γιατί είναι φανερό ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την προσφυγική κρίση, όπως εκτίμησε.
«Χρειάζεται ψυχραιμία και εγρήγορση» υπογράμμισε η κυρία Γεννηματά.

Επιτέθηκε και στην Αυστρία με αφορμή και τη σημερινή συνάντηση στην οποία δεν είχε προσκληθεί η Ελλάδα λέγοντας ότι υπάρχει προσπάθεια από τις ακραίες φωνές της Ευρώπης να αξιοποίησουν τα λάθη της κυβέρνησης για να ρίξουν τα βάρη στην Ελλάδα.

«Οι αυστριακοί υπουργοί ήταν απαράδεκτοι και σήμερα και δεν είπαν κουβέντα για την ευθεία παραβίαση της συμφωνίας από την Τουρκία» ανέφερε η ίδια.
Keywords
Τυχαία Θέματα