Φλαμπουραρης : θα μπορουσαμε να δεχτουμε μερικες απο τις προτασεις λεβεντη

08:23 1/12/2015 - Πηγή: Fimotro
Ανοιγμα στην Ενωση Κεντρώων έκανε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, στην διάρκεια συνέντευξής του στην ΕΡΤ χθες το βράδυ, λέγοντας ότι θα μπορούσαν να γίνουν δεκτά μερικά σημεία της...
πρότασης που είχε υποβάλει ο Βασίλης Λεβέντης στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα προκειμένου
να στηρίξει την κυβέρνηση.

Ο κ. Φλαμπουράρης ανέφερε ότι θα υπάρξει συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων, διευκρίνισε ότι ο κ. Λεβέντης δεν «θέλει να μπει στην κυβέρνηση, θέλει να στηρίξει, και αυτό είναι πολύ θετικό» και πρόσθεσε πως από τα «9 σημεία» που είχε καταθέσει ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, «4-5 μπορεί να γίνουν αποδεκτά».

Επίσης, σημείωσε ότι ο κ. Λεβέντης κάνει λάθος όταν μιλά για 11 διαρροές βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας σε ό,τι αφορά την ψήφιση κρίσιμων νομοσχεδίων.

Στην ίδια συνέντευξη, εξήρε το επίπεδο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Ελληνες (ΑΝΕΛ) και εκτίμησε ότι «δεν θα υπάρξει πρόβλημα για οποιοδήποτε θέμα (έλθει προς ψήφιση) στην Βουλή».

Εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών από τα άλλα κόμματα, και τόνισε ότι «δεν ήταν πρόθεση του Πρωθυπουργού ή της κυβέρνησης να παγιδεύσει κανέναν», ενώ πρόσθεσε ότι «ο λαός καταλαβαίνει τα αδιέξοδα των κομμάτων της αντιπολίτευσης».
Keywords
Τυχαία Θέματα