Φευγει απο τον χρ. γωγο η γνωστη δημοσιογραφος τζινα αρβανιτη

14:18 19/3/2014 - Πηγή: Fimotro
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
Απέρριψε την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Βύρωνα Χρ. Γώγου να είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του η Τζίνα Αρβανίτη. Η γνωστή δημοσιογράφος μέσω της σελίδας της στο Facebook διευκρινίζει ότι αναλαμβάνει...
υπεύθυνη επικοινωνίας στον συνδυασμό "Μαζί για το Βύρωνα" με επικεφαλής τον Μίλτο Μπαντή και ξεκαθαρίζει ότι την αφορά η επαγγελματική της αποκατάσταση γι αυτό και προχωρά στην άρση της στήριξής της στην υποψηφιότητα του Χρ. Γώγου. Αναλυτικά
η επιστολή :
Αγαπητοί φίλοι,
Ως πολίτης του Δήμου Βύρωνα και ως ένα πρόσωπο το οποίο διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό του απερχόμενου Δημάρχου Νίκου Χαρδαλιά τη τετραετία 2006 – 2010, θεωρώ υποχρέωσή μου να ξεκαθαρίσω τη θέση μου όσο αφορά τις επιλογές μου στον παρόντα χρόνο.
Στα τέλη του προηγούμενου έτους, κλήθηκα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Βύρωνα, όπου και μου γνωστοποιήθηκε η απόφαση του κ. Χρήστου Γώγου να θέσει την υποψηφιότητά του για τον Δημαρχιακό θώκο. Τότε μου ζητήθηκε να υπογράψω τη δημόσια ανακοίνωση στήριξης της κίνησης αυτής, το οποίο και έπραξα, εξαιτίας της ιδιαίτερης εκτίμησης στο πρόσωπό του. Ωστόσο, έλαβα τη διαβεβαίωση ότι η υπογραφή αυτή δεν με δεσμεύει στις μελλοντικές μου αποφάσεις. Επιπλέον, ο κος. Γώγος, μου έκανε τη τιμή να μου προτείνει να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του «Νέα Εποχή Βύρωνα», την οποία όμως, αρνήθηκα, καθώς επέλεξα να ασχοληθώ με το αντικείμενο της εργασίας μου, το οποίο και στερήθηκα τα τελευταία 2 χρόνια, ούσα άνεργη.
Πριν λίγες ημέρες, δέχτηκα την επαγγελματική πρόταση από τον υποψήφιο Δήμαρχο Βύρωνα Μίλτο Μπαντή Miltos Bantis, να αναλάβω, με την ιδιότητα μου ως δημοσιογράφος, Υπεύθυνη προβολής και επικοινωνίας στα ΜΜΕ του Συνδυασμού «Μαζί για το Βύρωνα». Μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να αποδεχτώ τη πρόταση αυτή, καθώς για μένα προτεραιότητα στην προκειμένη φάση έχει η επαγγελματική μου αποκατάσταση.
Φυσικά, όπως γίνεται κατανοητό, με τη κίνησή μου αυτή, οφείλω να ανακοινώσω την άρση της στήριξής μου στον Χρήστο Γώγο, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν αντιεπαγγελματικό και αντιδεοντολογικό εκ μέρους μου.
Μετά τιμής
Τζίνα Αρβανίτη
Keywords
Αναζητήσεις
φευγει χρ, τζινα αρβανιτη
Τυχαία Θέματα