Φακελος ερτ συνεχεια… 1975-2016, μερος 25ο, νεα προσωπα, ο μεγαλος ερωτας, συλληψεισ!

12:01 11/5/2016 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Ο στρατηγικός σχεδιασμός της ΝΔ για περιοδείες σε όλη την Ελλάδα μπαίνει σε εφαρμογή. Οι άνθρωποι της Ρηγίλλης ζητούν από την ΕΡΤ-ΕΡΤ2 να καλύψει όλες αυτές τις δραστηριότητες. Χρέη διευθυντού προσωρινά, κάνει ο...
Γιάννης Αμανατίδης. Όπως έχουμε ξαναγράψει ένα μετριοπαθές άτομο χαμηλών τόνων και ανταποκρίνεται στα μέτρα των δυνατοτήτων του με την έγκριση και της διοίκησης.

Οι αφίξεις βέβαια νέων προσώπων και οι προσλήψεις με «δίμηνες συμβάσεις» δεν σταματούν για να εξυπηρετούν πρόσωπα, που έχουν πρόσβαση στην εξουσία. Από τη συμπρωτεύουσα φτάνουν κορίτσια που βράζει το «τηλεοπτικό τους αίμα» όπως και από την Πελοπόννησο. Υπηρεσία στο ραδιομέγαρο-δημοσιογραφική-αναλαμβάνουν και ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου, Κώστας Τσιβιλίκας, Θεσσαλονικείς.

Στις ειδήσεις εμφανίζεται και ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης. Ένα άγνωστο πρόσωπο που ουδείς γνωρίζει πως βρέθηκε(!). Έπρεπε όμως να εργαστεί. Ο Σέργιος Τράμπας, υπεύθυνος του οικονομικού ρεπορτάζ, έμαθε ότι ασχολείται με οικονομικά θέματα. Έτσι του ανέθεσε να κάνει το καθημερινό 3λεπτο του χρηματιστηρίου, που έβγαινε στο τέλος του δελτίου για να μην κάθεται. Έτσι καθιερώθηκε και το χρηματιστήριο.

Αργότερα ο Μιχάλης έγινε μεγάλος εκδότης και καναλάρχης(Επενδυτής, Εξουσία, Planet, Tempo, κατάρρευση)αλλά δεν άντεξε. Έγινε κάτι που στις ειδήσεις της ΕΡΤ κανένας δεν πίστευε. Ίσως αργότερα αναφερθώ περισσότερο σε μια συνάντηση μετά το δελτίο ειδήσεων τον εννέα στο γραφείου του τότε διεθυντή Γιώργου Δουατζή με τον Μιχάλη Ανδρουλιδάκη, Ευγένιο Ανδρικόπουλο τον υπογράφοντα και άλλα πρόσωπα, πίνοντας scotch on the rocks κάνοντας την πλάκα μας.

Μέσα σε αυτό το κλίμα δεν λείπουν μεγάλοι έρωτες και δυνατές ερωτικές σχέσεις, τόσο στο ραδιομέγαρο όσο και στην κατεχάκη. Βεβαίως δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε ονόματα αν και είναι γνωστά στο χώρο μας. Υπήρξαν όμως και απογοητεύσεις μετά από χωρισμούς, που κάποιοι έπνιγαν τον πόνο τους σε ένα ποτήρι ουίσκι. Ίσως αναφερθούμε αργότερα γιατί υπήρξαν και περιπτώσεις που κάποιοι έχασαν τη ζωή τους την «ώρα του καθήκοντος να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους».

Η δύναμη της τηλεοπτικής εξουσίας έφερνε τα στελέχη της πιο κοντά σε ερωτικές περιπέτειες. Αυτό βέβαια δεν απαλλάσσει την ιδιωτική τηλεόραση από τέτοιες περιπέτειες. Και να φέρω ένα αυθεντικό παράδειγμα από ιδιωτικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. Νεαρή παρουσιάστρια, ενώ αποχωρεί από το σταθμό, στην είσοδο την σταματάει ο φύλακας και την ενημερώνει ότι την ζητάει υψηλόβαθμο στέλεχος στο γραφείο του. Η νεαρά παρουσιάστρια όπως αποκάλυψε πέρασε λίγες ώρες ευχάριστα μαζί του και αποχώρησε. Έγινε πασίγνωστη και έκανε και καριέρα. Μην πιστεύουμε λοιπόν ότι οι ερωτικές περιπέτειες είναι προνόμιο της κρατικής τηλεόρασης.

Αφήνοντας τις ερωτικές περιπέτειες στα κανάλια, επιστρέφουμε στην πολιτική δραστηριότητα της ΝΔ που ξεκίνησε. Με επικεφαλής την ΟΝΝΕΔ και όλες τις άλλες δυνάμεις η ΝΔ κάνει δυναμικό παρόν ενημέρωσης με αφισοκολλήσεις, πανό και ότι άλλο μέσο διαθέτει με συνθήματα ακόμη και γραφήματα στους δρόμους. Οι θρυλικοί «Ρέιντζερς» αναλαμβάνουν δράση. Εδώ αρχίζει και ο «πόλεμος» μεταξύ ΟΝΝΕΔ και νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Όπου υπάρχει αφίσα της ΝΔ οι νεολαίοι του ΠΑΣΟΚ ή την κατεβάζουν ή κολλάνε άλλες του κινήματος. Ο κλεφτοπόλεμος και τα μικροεπεισόδια είναι καθημερινά.

Στις περιοδείες και ομιλίες του Ευάγγελου Αβέρωφ, απαντά και ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν έχει χρόνο και πηγαίνει στην περιφέρεια. Μαζί του σχεδόν πάντα, γιατί του έχει αδυναμία και ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της κρατικής τηλεόρασης. Δεν θα σας πω αν ήταν από την ΕΡΤ ή ΕΡΤ2 γιατί θα τον φωτογραφήσω. Σε μία από τις περιοδείες του Ανδρέα Παπανδρέου ο «θερμόαιμος» άνδρας και στέλεχος ερωτεύεται σφόδρα νεαρά δημοσιογράφο τοπικής εφημερίδας.

Τις επόμενες μέρες την καλεί στην Αθήνα ζουν το ερωτά τους και η νεαρά δημοσιογράφος κάνει καριέρα στην τηλεόραση. Αν και γίνεται γνωστό στο κανάλι και συζητιέται ευρύτατα από τους εργαζόμενους αυτό δεν κλονίζει τους «ερωτευμένους». Ο έρωτας κράτησε αρκετά μέχρι να έρθει ο επόμενος. Τώρα αν ήταν παντρεμένος ή όχι ούτε αυτό θα σας αποκαλύψω γιατί είναι γνωστά ονόματα που συνεχίζουν σε ιδιωτικά και κρατικά κανάλια. Ας αφήσουμε όμως τους έρωτες και ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Οι περιοδείες και ομιλίες του Ε. Αβέρωφ συνεχίζονται με εμπόδια και ελάχιστη προβολή.

Σε μία από τις περιοδείες και ομιλίες στην Καλαμάτα έχουμε κανονική σύρραξη ΟΝΝΕΔ-Ρείντζερς με νεολαία ΠΑΣΟΚ και Πασοκτζήδες. Τα επεισόδια ξεκίνησαν από την πλατεία Τριπόλεως, συνεχίστηκαν στο ύψος της Τσακώνας με αποκορύφωμα την Καλαμάτα και τις συλλήψεις, Νεοδημοκρατών.

Φάκελος ΕΡΤ συνέχεια…μέρος 26ο, ξύλο συλλήψεις, Νίκος Χατζηνικολάου, απόκρυψη γεγονότων. Ομιλίες Παπανδρέου Αβέρωφ. Τρεις συνάδελφοι νεκροί της ΕΡΤ. Μείνετε μαζί μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα