Ευρωψηφοδελτιο νδ: κατι... κουρασμενα παλικαρια!

14:02 16/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Όσοι παρακολούθησαν από κοντά η τηλεοπτικά την παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, θα διαπίστωσαν τις τεράστιες διαφορές του παρελθόντος με το παρόν. Σε ανάλογες συγκεντρώσεις και συνάξεις...
που έχουμε ζήσει εδώ και δεκαετίες, κυριαρχούσε, ο ενθουσιασμός το χειροκρότημα ο παλμός, που με τα εμπνευσμένα συνθήματα νίκης και μουσικής δονούσαν την ατμόσφαιρα! Η εκδήλωση αυτή δεν είχε τίποτα από τις δόξες της πάλε ποτέ ΝΔ.

Παρά τις προσπάθειες του πρωθυπουργού να δώσει μία νότα αισιοδοξίας, το κλίμα ήταν υποτονικό και οι παρευρισκόμενοι έμοιαζαν
με κάτι... Κουρασμένα παλικάρια!

Αγαπητέ κ. πρόεδρε είναι λάθος, όσοι πιστεύουν ότι ο κόσμος θα συγκινηθεί από κάποιες «προσωπικότητες» που μπαίνουν σαν κράχτες στα ψηφοδέλτια και θα ψηφίσει το κόμμα για το ειδωλό του(Ζαγοράκης-Σπυράκη κλπ) απ΄όπου και αν προέρχονται. Αυτές οι πρακτικές έχουν περάσει πλέον στη σφαίρα της φαντασίας!

Συμφωνώ απόλυτα με το χθεσινό σχόλιο στο ΣΤΑΡ του Νίκου Χατζηνικολάου που ζήτησε να: «μαυρίσουν» όλους εκείνους τους υποψήφιους που κοσμούν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων λόγω δημοφιλίας και όχι λόγω επάρκειας επιστημονικής, πνευματικής γνώσης, εμπειρίας κλπ».

Τα προβλήματα του κόσμου είναι πολύ βαθύτερα, και το μόνο που ζητάει ο ψηφοφόρος είναι διαμαρτυρία, εκδίκηση και τίποτα άλλο, για την τραγωδία στην οποία έχει οδηγηθεί....

Τα τραγικά λάθη που έγιναν τα τελευταία χρόνια, αυτά τον αγγίζουν ζητώντας τιμωρία και εκδίκηση. Για όλα αυτά, η ευθύνη είναι δική σας(!). Δεν πα..να του λέτε εσείς για πλεόνασμα, για έξοδο στις αγορές, δις εκατ., και για προεκλογικά 500σάρικα ευρώ. Αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ο Έλληνας «εργαζόμενος»-αν έχει δουλειά- η συνταξιούχος, κοιτάζει πως θα περάσει την επόμενη μέρα. Πως θα πληρώσει τα φαρμακά του και πως θα γεμίσει το στομάχι του. Κάτω από αυτές τις συνθήκες κ. πρόεδρε μπορεί να «βάλει την Ελλάδα στην καρδιά του» όπως του ζητήσατε χθες;

Ένας από τους λόγους δημιουργίας νέων κινήσεων-κομμάτων και η διάσπαση των «μεγάλων» η αποχωρήσεις στελεχών, είναι ακριβώς αυτή η πολιτική που δημιούργησε και τα φασιστικά φαινόμενα. Ακόμη ποτάμια «Άγιο φως», Νίκους Δήμους, και ηλίθιους δήθεν κουλτουριάρηδες «προσωπικότητες» Η πολιτική σας απομάκρινε το λαό από τους κόλπους μιας πολιτικής που θα του έδινε ελπίδα και προοπτική όπως του είχατε υποσχεθεί!

Κύριε πρόεδρε, εκεί στο μέγαρο Μαξίμου πρέπει να σας δίνουν μια εικονική πραγματικότητα για το τι συμβαίνει σε όλη την επικράτεια και τον κόσμο, την οποία αγνοεί και ο συνέταιρός σας Ευάγγελος Βενιζέλος. Αν μιλήσετε με ξένους δημοσιογράφους η ανταποκριτές διεθνών τηλεοπτικών δικτύων θα σας πουν πως βλέπουν την Ελλάδα οι ξένοι και πως μας αντιμετωπίζουν στο εξωτερικό. Και κάτι ακόμα που ίσως δεν γνωρίζετε.

Σε ένα ρεπορτάζ για λογαριασμό διεθνούς τηλεοπτικού δικτύου-ίσως το μεγαλύτερο στον κόσμο-για την φτώχεια στην Ελλάδα και την κατάθλιψη των Ελλήνων, σε ερευνά μας σε φαρμακεία της Αττικής, στους 10 πελάτες, οι 7 ζητάνε αντικαταθλιπτικά χάπια. Το ρεπορτάζ είναι στη διαθεσή σας. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η ΝΔ θα στείλει στο Ευρωκοινοβούλιο 2-4 ευρωβουλευτές στην καλύτερη περίπτωση. Πέρα των 4 θα είναι όνειρο η θαύμα!!!

Όσο για την «ελιά» και το ΠΑΣΟΚ, άστο να πάει(!). Αν και «Άνοιξη», δεν φαίνεται να δένει καρπούς! Μπορεί να κεντρώσουν κάποια «αγρελιά» όπως λένε στο χωριό μου και να κάνει κάτι, εάν δεν την παρασύρει το «ποτάμι»!!!

Γι΄αυτό από τώρα αγαπητέ κ. πρόεδρε, έχετε όλο το χρόνο για το τι θα πράξετε και πως θα αντιδράσετε μετά τις ευρωεκλογές, που όπως φαίνεται η κατάσταση θα είναι εκρηκτική(..). Όσο για δήμους Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη που θα πάνε, θα σας το αποκαλύψω σε άλλη ανάρτηση!
Keywords
Τυχαία Θέματα