Εστρωσε χριστουγεννιατικο τραπεζι ο δημος αθηναιων...

Έτοιμο το χριστουγεννιάτικο τραπέζι που διοργανώνει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης (ΚΥΑΔΑ) του δήμου Αθηναίων, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ...
Υπολογίζεται ότι πάνω από 800 άτομα θα κατακλύσουν το χώρο προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα γιορτινό γεύμα, που τους παρέχει ο κόσμος μέσω του ΚΥΑΔΑ.

Γαλοπούλες, ποικιλία φαγητών, χριστουγεννιάτικα εδέσματα, μελομακάρονα και κουραμπιέδες
θα είναι το μενού της ημέρας.

Το δωρεάν γεύμα απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να περάσουν τη μέρα των Χριστουγέννων με τους δικούς τους ανθρώπους και να ζήσουν την οικογενειακή θαλπωρή.

Η πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ, κυρία Ελένη Κατσούλη μιλώντας στο protothema.gr δήλωσε: “Απλοί πολίτες προσέφεραν όλα αυτά τα αγαθά για να κάνουν Χριστούγεννα και οι συνάνθρωποι μας που αδυνατούν, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ανάμεσά μας αλληλεγγύη και αγάπη για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Φέτος, η οργάνωση απαιτούσε περισσότερες μερίδες καθώς υπολογίσαμε ότι όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας θα βρεθούν ανάμεσά μας για να περάσουμε όμορφα και να απολαύσουν ένα ανθρώπινο φαγητό. Εύχομαι ο κόσμος να συνεχίσει να είναι αρωγός και στήριγμα σε εκείνους που εξαιτίας της σημερινής κατάστασης, δεν έχουν καμία βοήθεια.”

Οικογένειες με παιδιά, ηλικιωμένοι άνθρωποι, νέοι αλλά και μονογονεϊκές οικογένειες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα γιορτινό τραπέζι και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στον ίδιο χώρο, χάρη στο ΚΥΑΔΑ του δήμου Αθηναίων.
Keywords
Τυχαία Θέματα