(ερτ) νεριτ: επι...μενουμε στη «μασα» η δικαιοσυνη σε διακοπεσ!

12:40 3/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Ξεκίνησα, με το επί...μένουμε στη «μάσα», παραφράζοντας την εκπομπή, επί...μένουμε Ελλάδα, που επαναλαμβάνεται σαν φάρσα!!! Και να δικαιολογήσω τι εννοώ. Οι συνεργάτες της...
εκπομπής (4.340-8.060 ευρώ το δίμηνο ο κάθε ένας) στο «επί..μένουμε Ελλάδα «μάσα»! υπογράφουν σύμβαση με το Μόρφωμα ΝΕΡΙΤ, αλλά το πρόγραμμα θα μεταδίδεται από την ΔΤ.

Οι διμηνίτες της ΔΤ (τεχνικό προσωπικό κλπ) θα εργάζονται για τη
ΝΕΡΙΤ, αλλά θα ανήκουν στη ΔΤ, αφού το άλλο μόρφωμα δεν έχει προσωπικό. Δηλαδή κάνουν παράνομες «αλαξοκολιές» μεταξύ τους. Δεν ξέρω αν είναι νόμιμες η παράνομες, σίγουρα είναι ανώμαλες. Υπάρχει βέβαια και το άλλο ενδεχόμενο.

Μετά τις υπογραφές Μάναλη-Προκοπάκη και κουμπάρο τον Παντελή Καψή με συμβόλαιο συμβίωσης,(μεταξύ τους) να μας προέκυψαν «λεσβίες» ΔΤ και ΝΕΡΙΤ. Στο «μυστήριο» είχε προσκληθεί ως παρανυφάκι και η κυρία Αφροδίτη Γούγα, δεν πρόφθασε όμως την τελετή και τώρα ως διαχειρίστρια «νύφη» βρίσκεται προβληματισμένη μεταξύ των δύο.

Κυρία Βίκυ Σουλτανιά από το Yale έχετε καμιά συμμετοχή; Πάντως με όλα όσα συμβαίνουν στο ραδιομέγαρο απορώ πως κυκλοφορούν ελεύθερα και δεν τους έχουν στείλει για «θεραπεία» πριν επιδεινωθεί η κατάστασή τους.

Η ηγεσία του νέου «μορφώματος» που φέρει το νομιμοφανή λογότυπο ΝΕΡΙΤ, πρέπει να έχει πρόβλημα ακοής και τύφλωσης από τη μέθη της εφήμερης «δόξας και εξουσίας». Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Τέτοιο πρόβλημα πρέπει να έχουν και όλα τα στελέχη που βρίσκονται ως φιλοξενούμενοι, στο ευαγές κτήριο του ραδιομεγάρου. Τα όσα έχουν καταγγελθεί μέχρι σήμερα, μέσα στο τμήμα του «ψυχιατρείου» της Αγίας Παρασκευής(μεγάλη η χάρη της), πίστευα ότι: Ο φορέας θα είχε διαψεύσει όλες τις καταγγελίες, για παρανομίες, αλχημείες, παράνομες πράξεις, χαριστικές αναθέσεις εκπομπών. Διαφθορά, κοράκια, ρουσφέτια, σπατάλες, αναξιοκρατία, προσλήψεις, εκβιασμοί, υπερκοστολογήσεις, συγγενικές και φιλικές συνεργασίες, και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς!!!

Έχει γραφτεί ότι στο ραδιομέγαρο δρούν συμμορίες, μαφία και οργανωμένα συμφέροντα, που έχουν βαθιές ρίζες με το παρελθόν. Απόδειξη ότι τα πρόσωπα που βρίσκονται επικεφαλής, είναι τα ίδια, που προέρχονται από τις προηγούμενες «συμμορίες». Κανένας δεν κατάλαβε γιατί έκλεισε η ΕΡΤ, αφού διαφεντεύεται από τα ίδια στελέχη, που είχαν συνηθίσει στο κιούπι με το μέλι.

Απόδειξη, επανήλθαν πρόσωπα ,σε θέσεις «κλειδιά» για να διδάξουν τις νέες «πεινασμένες» συμμορίες, τώρα μάλιστα που υπάρχει και η κρίση. Κανένας δεν ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει. Τους βρίζεις με διάφορα απαξιωτικά διακοσμητκά επίθετα, τους λοιδορείς, τους φτύνεις, τους πετάς σε βοθρολύματα και αυτοί κάνουν τη «πάπια». Και καλά έχουν πέσει στο... μέλι, η δικαιοσύνη τι κάνει, βρίσκεται σε διακοπές;

Αφορμή να γράψω όλα όσα αναφέρω, ήταν η απόφαση του ΔΣ να δαπανήσει μέσα από σκοτεινές διαδικασίες, περίπου 4 εκατ. ευρώ-σε πρώτη φάση- για αγορά και παραγωγή προγράμματος, που σε αυτή τη φάση δεν χρειαζόταν και θα δικαιολογήσω γιατί. Έχοντας υπηρετήσει αρκετά χρόνια στο ραδιομέγαρο, και όλα τα είδη του χώρου, από τη σύλληψη μιας ιδέας μέχρι την υλοποίηση της, σε ενημέρωση και πρόγραμμα, γνωρίζω καλά τον μηχανισμό λειτουργίας και διαφθοράς.

Πάντα οι μεγάλες «μάσες» και το φαγοπότι γινόταν μέσω της αγοράς και παραγωγής προγράμματος, με πρόσωπα που συνεργαζόντουσαν με τη διοίκηση και τα αρμόδια όργανα που διόριζε. Η δαπάνη του προγράμματος της ΕΡΤ κάθε χρόνο κυμαινόταν 50-70 εκατ. ευρώ. Σχεδόν όσος είναι ο τζίρος ενός πανελλαδικού ιδιωτικού καναλιού.

Πρέπει να σημειώσω, ακόμα, ότι και οι επαναλήψεις σειρών για πληρωμή πνευματικών δικαιωμάτων η, η σύντομη πληρωμή μιας σειράς από το ταμείο της ΕΡΤ, ήταν επιλεκτικές και είχαν το κόστος τους. Όποιος παραγωγός η δημιουργός δεν είχε πρόσβαση στη διοίκηση η τα οργανά της η πολιτικό πρόσωπο, την καλύτερη ιδέα να είχε, ήταν αδύνατον να πάρει εκπομπή. Αυτό είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση. Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα με τη ΝΕΡΙΤ. Όποιος έχει άλλη άποψη να την καταθέσει δημόσια. Και πάμε στο δια ταύτα. Στο πρόγραμμα, με μοναδικό σκοπό κάποιοι να τα οικονομήσουν, μέσα από την αγορά ξένου και παραγωγή νέου.

Αρχιτέκτονας του προγράμματος όπως όλοι γνωρίζουν είναι η κ.Ευαγγελάκου Αικατερίνη, πρώην μοντέρ στο παρασκήνιο και με άλλες ιδιότητες του σκηνοθέτη του «καθηγητή» και λοιπά. Κολλητή, της πρώην συζύγου του κ. Καψή. Σε θέσεις κλειδιά δύο γνώριμα πρόσωπα από την αμαρτωλή και βρώμικη ΕΡΤ με ιστορία, που έχουν συνταξιοδοτηθεί, αλλά επέστεψαν στον τόπο του εγκλήματος!!! Όπως και άλλα «αστέρια», που διορίστηκαν πρόσφατα, σε υψηλές θέσεις από την πλούσια «φρουτοπαραγωγή» της σπάταλης και αμαρτωλής, που ξέρουν από αμαρτίες και μάλιστα θέτουν και εκβιαστικά διλλήματα στους... διμηνίτες.

Για την ιστορία να αναφέρουμε τα ονόματα. Βασίλης Θωμόπουλος: Το τρομερό «παιδί» περιεχομένου και ενημέρωσης από τα Actors Studio. Ο Αρίστων Κοντιζάς: Τεχνολογίας, το «φαινόμενο» από το ΜΙΤ της Massachusetts. Χρίστος Κουπελίδης: Οικονομικών-Διοίκησης από το London School of Economics. Αν κάνω λάθος και έχετε και άλλα πτυχία, δεν το γνωρίζω, ζητώ ταπεινά συγνώμη. Τον Σαλονικιό άστον, αυτός υπηρέτησε στο «Γράμμο».

Στο ξένο πρόγραμμα η κ. Ελένη Βλάχου και στο Ελληνικό πρόγραμμα η κ. Ευαγγελία Τσιλίκουνα, πτυχιούχος νοσηλεύτρια ΙΕΚ. Και οι δυο σε σύνταξη. Υπάρχουν και άλλα ονόματα αλλά αυτά είναι εκτελεστικά όργανα χωρίς να σημαίνει ότι δεν παίζουν ρόλο σε διάφορες επιτροπές. Η ΝΕΡΙΤ λοιπόν σπαταλά χρήματα χωρίς να λειτουργεί και να έχει το αναγκαίο προσωπικό. Για πιο λόγο;

Μάλιστα επισκεπτόμενος τους Δελφούς για κάποιους πολιτικούς «χρησμούς» που θα δώσω σύντομα στη δημοσιότητα πληροφορήθηκα ότι στελέχη που ασχολούνται με το πρόγραμμα, έδωσαν σε συγγενικά τους πρόσωπα κάποιες «εκπομπούλες» έτσι για παντεσπάνι. Ε! κρίση υπάρχει να μη βοηθήσουμε τις οικογένειές μας; Το ΔΣ τι λέει; Είναι αλήθεια; Κύριε Προκοπάκη ο Έλληνας που δίνει τον ιδρώτα του περιμένει απάντηση. Αλλά και η εισαγγελία πιστεύω να συγκινηθεί. Εμείς δεν λέμε ονόματα. Έχουμε όμως υποψίες. Όταν:

-Τα αρχεία της ΕΡΤ έχουν αγορασμένο εκατοντάδες ώρες πρόγραμμα, που θα πάει χαμένο εάν δεν μεταδοθεί.

-Έχει χιλιάδες ώρες από Ελληνικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ενημερωτικό πρόγραμμα, που έχει μεταδοθεί μία φορά και ο κόσμος το έχει ξεχάσει.

-Το Ελληνικό πρόγραμμα που παραγγέλθηκε έχει πολλά κενά και αλχημείες.

-Το ξένο πρόγραμμα από τις 5 προμηθεύτριες εταιρίες των 200 περίπου ωρών είναι άγνωστο πως επελέγη και τι ενδιαφέρον παρουσιάζει.

-Τέλος πρέπει να πω ότι στο παρελθόν υπήρχαν προγράμματα τα οποία αγόραζαν χωρίς να είναι αναγκαία η και ποτέ να μην μεταδίδονται, να περνάει ο χρόνος προβολής και να αγοράζονται ξανά για να πάρουν τις «μίζες». Υπήρχαν προγράμματα τα οποία είχαν καπέλο κάποια εκατομμύρια. Επίσης μέσα σε ένα καλό πρόγραμμα οι μαφιόζοι και οι συμμορίες βάζουν και δέκα άχρηστα που δεν βλέπονται με τίποτα η ακόμη και εικονικές παραδόσεις.

Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδικασία που έχουν μελετήσει οι αρουραίοι που μπαινοβγαίνουν στο κιούπι... με το μέλι είναι αδύνατον να τους ανακαλύψεις εάν δεν γνωρίζεις τα μονοπάτια περάσματος. Η νέα «ηγεσία» έχει τόσο θράσος πλέον και τα κάνει όλα φανερά. Θέλω να πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα αφυπνιστεί κάποια στιγμή.

Το χρήμα και τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού δεν θα πρέπει να τον λυμαίνονται επαγγελματίες κλέφτες. Το ΔΣ, μπορεί να μας ενημερώσει τους λόγους και με πιο προγραμματισμό έγινε η αγορά Ελληνικού και ξένου προγράμματος; Με ποια κριτήρια και ανάγκες; Σε ποιους απευθύνεται; Τι ώρες θα προβάλλετε; Από ποια συχνότητα ΔΤ η ΝΕΡΙΤ; Τη χρονολογία παραγωγής, και αν είχε τη δυνατότητα να το προμηθευτεί απ΄ ευθείας από τους παραγωγούς με χαμηλότερο κόστος; Σε μια παλιά έρευνα υπήρχε καπέλο ακόμα και 50%.

Η ΕΡΤ με το πρόγραμμα που έχει στα συρτάρια της δεν χρειαζόταν σε αυτήν τη φάση να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ. Οι λόγοι είναι προφανείς. Όταν έρθει η ώρα θα λογοδοτήσουν, όπως και οι προηγούμενες διοικήσεις, που κάποιοι-κάποιες κέρδιζαν ακόμα και 50.000 ευρώ το μήνα η έχτιζαν βίλλες στα νησιά. Η κ. Ράικου νομίζω έχει κάποιον φάκελο ας τον ανοίξει. Σύντομα θα έχει πολύ δουλειά, για τα νέα «φρούτα».

-Η ηγεσία του μορφώματος, αντί να ασχοληθεί με την οργάνωση της ΝΕΡΙΤ και τη λειτουργία σε προσωπικό, υπηρεσίες, δομές, και ότι άλλο απαιτεί ένας νεοσύστατος οργανισμός, οι άνθρωποι της αμαρτωλής ΕΡΤ προτίμησαν το πρόγραμμα που ρέει το χρήμα του Έλληνα φορολογούμενου.

-ΔΤ-ΝΕΡΙΤ έχουν μπερδευτεί μεταξύ τους και κανείς δεν γνωρίζει ποιος κλέβει ποιόν, και τι αρμοδιότητες έχει ο κάθε ένας. Μαξίμου ακούουουςςς!!! Περίμενε κοιμισμένο να δεις Δημόσια τηλεόραση, με το μπάχαλο και τα πρόσωπα που διαχειρίζονται το φορέα. Τα έχεις κάνει «Σκα....».

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι βουλευτές που θυμούνται την ΕΡΤ, όπως Ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης της ΔΗΜΑΡ. Διαβάστε την επερώτηση προς τον υπουργό.

Θέμα: «Ενημέρωση για την πορεία εκκαθάρισης της ΕΡΤ».

Κύριε Υπουργέ,

Ένα από τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών που ανέλαβε τη διαχείριση της ΕΡΤ ως ειδικός εκκαθαριστής, το Μάιο του 2013 ήταν ο κ. Γκίκας Μάναλης,
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Attica Bank στα μέσα Φεβρουαρίου περίπου, ο κ. Γκίκας Μάναλης ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην εν λόγω τράπεζα.

Εύλογα θεωρούμε πως η διαδικασία της εκκαθάρισης έχει ολοκληρωθεί και ο κ. Μάναλης έχει παραδώσει τα αποτελέσματα της εκκαθάρισης στη νεοσυσταθείσα ΝΕΡΙΤ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο ειδικός εκκαθαριστής της ΕΡΤ έχει απαλλαγεί από μελλοντικές αστικές ή ποινικές ευθύνες, που απορρέουν από το έργο του, ως εκκαθαριστή της ΕΡΤ, ερωτάσθε κ. Υπουργέ:

Ποιο είναι το τελικό κόστος επιβάρυνσης του προϋπολογισμού, από το κλείσιμο της ΕΡΤ?
Έχουν καταβληθεί οι αποζημιώσεις απόλυσης σε όλους τους πρώην εργαζόμενους της ΕΡΤ?
Ποιο κόστος προέκυψε από τις απευθείας αναθέσεις του εν λόγω διαχειριστή για την παραγωγή προγράμματος?

Ο ερωτών βουλευτής
Δημήτρης Αναγνωστάκης
Keywords
ΕΡΤ, διακοπεσ, attica bank, εν λόγω, ελλαδα, μυστήριο, yale, συμμετοχή, συλληψεις, studio, μιτ, london, school, ιεκ, σημαίνει, νέα, δημαρ, attica, τραπεζες, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αποτελεσματα πανελληνιων 2011, αποτελεσματα πανελληνιων, εκκαθαριση φορολογικης δηλωσης 2011, απολυσεις στο δημοσιο, Καλή Χρονιά, υπουργειο δικαιοσυνης, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, τελη κυκλοφοριας 2013, τελος του κοσμου, ξανα, αποτελεσματα, βουλευτες, ελενη, αφροδιτη, δουλεια, ηγεσια, ιεκ, νησια, ντοκιμαντερ, ονοματα, προγραμμα, πτυχιουχος, τα νεα, τηλεοραση, ωρα, attica, αγορα, αικατερινη, αλχημειες, βικυ, βρισκεται, δυνατοτητα, διοικηση, εγινε, ευρω, υπαρχει, ελληνικες σειρες, ενημερωση, εν λόγω, ερευνα, ευαγγελια, ιδεα, ιδια, ιδιο, υπηρεσιες, υπηρχαν, θωμοπουλος, θρασος, κυριε, κυρια, λαθος, λειτουργια, μαξιμου, μαφια, μελι, μενουμε ελλαδα, μιτ, μορφωμα, παμε, προγραμματα, προσληψεις, ρολο, σειρες, σιγουρα, συγνωμη, συντομα, συνταξη, συλληψη, συχνοτητα, τζιρος, τμημα, υλοποιηση, φορα, χρημα, χριστος, χρονος, ωρες, αγνωστο, attica bank, δημητρης, ειδη, γκικας, κλεφτες, london, μια φορα, οργανα, school, studio, σημαίνει, τραπεζα, θελω να, θεσεις, yale
Τυχαία Θέματα
(ερτ) νεριτ: επι...μενουμε στη «μασα» η δικαιοσυνη σε διακοπεσ!,