Ερτ (δτ-νεριτ): διασυρμος κυβερνησης και βουλευτων!!!

12:54 16/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Η απόφαση κόλαφος του Πρωτοδικείου Κρήτης για άμεση επαναπρόσληψη των 20 εργαζομένων της ΕΡΤ, δείχνει την προχειρότητα κάποιων αρωστημένων εγκεφάλων, να ρίξουν...
«μαύρο», στον οικονομικά υγιή δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Χώρας. Αποτελεί την πρώτη δικαστική δικαίωση των εργαζομένων της ΕΡΤ,
που εδώ και 12 μήνες περίπου, απαιτούν, διεκδικούν και καταδικάζουν την πολιτική του μαύρου σε όλες του τις εκφάνσεις.

Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ότι: « Δεν αναγνωρίζει την απόφαση και το νομικό συμβούλιο του Κράτους θ' ασκήσει έφεση και θα κριθεί σε ανώτατο δικαστήριο», δείχνει την κυβερνητική αλαζονεία και το μίσος εναντίον των εργαζομένων, από μια πανικόβλητη κυβέρνηση που καταρρέει στη δίνη των «εγκλημάτων» που έχει διαπράξει, εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας.

Ο κανιβαλισμός και τα όσα συμβαίνουν στο ραδιομέγαρο εδώ και έναν χρόνο, από τη διάλυση της ΕΡΤ, δείχνουν μια ομάδα ευνούχων χωρίς «ούμπαλα» να παίρνουν αποφάσεις εν ονόματος του Ελληνικού λαού. Αυτοί οι ευνούχοι παρέσυραν και το μεγαλύτερο μέρος των βουλευτών, να ψηφίζουν για την ΕΡΤ, νόμους διατάξεις τροποποιήσεις σαν το κοπάδι με τα «πρόβατα».

Και εδώ γεννάται ένα μεγάλο ερώτημα. Ήξεραν τι ψήφιζαν; Υπάρχει σήμερα δημόσια τηλεόραση; Αλήθεια τι διασυρμός για τους κυβερνώντες; Ούτε ένα συγνώμη ρε «καλόπαιδα», κάναμε λάθος. Ντροπή σας!!! Και θέλετε να σας ψηφίσουν!!!!!!!!!! Που είναι το ελληνικό BBC που μας είχε υποσχεθεί ο κ. Καψής; Σήμερα στο ραδιομέγαρο έχει μαζευτεί, όλη η μαφία από την «αμαρτωλή», μαζί με αρουραίους που λυμαίνονται τα πάντα.

Νομίζετε ότι με την αποπομπή του «Γουρλομάτη» και της «Μεγάλης Αικατερίνης» λύσατε το θέμα(;). Κούνια που σας... κούναγε. Μπορεί στη μάχη Φορτσάκηδων-Προκοπάκηδων, να νίκησαν οι Φορτσάκηδες, αλλά αυτό έγινε μέσα από ίντριγκες και συνομωσίες. Γρήγορα θα πέσουν οι ίδιοι στο λάκο που έριξαν τους πρώην συνεργάτες τους. Κάποιοι άλλοι, που μέσα από την προδοσία και τον αριβισμό, πρόδωσαν τους 2500 περίπου συναδέλφους τους, για μια εφήμερη εξουσία, ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Όχι έλεος και οίκτος στα προσωπά τους.

Η κυβέρνηση αν σέβεται έστω και λίγο τον εαυτό της οφείλει άμεσα να ζητήσει συγνώμη για το κλείσιμο της ΕΡΤ, και να την θέσει σε επαναλειτουργία άμεσα για να αποφύγει τα χειρότερα. Όταν η δικαιοσύνη λειτουργεί ανεξάρτητα, απονέμει πραγματική δικαιοσύνη. Και η απόφαση της Κρήτης, δεν είναι η μόνη. Υπάρχουν και άλλες που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Αγαπητέ φίλε κ. Ζούλα οι δικές σας ευθύνες είναι τεράστιες και οι δικαιολογίες σας μιλώντας στο The Τoc ότι η ΝΕΡΙΤ είναι εκτός νόμου, αν μη τι άλλο, είναι όχι αστείες αλλά «γελοίες». Επικρίνατε τον κ. Προκοπάκη και είπατε συγκεκριμένα, υπονοώντας τον:

«Μπορεί να οδηγείτε θαυμάσια, αλλά να μην έχετε άδεια, να μην την έχετε ανανεώσει. Πρέπει να ανάβετε κάθε μέρα κερί να μη χτυπήσετε άνθρωπο! Αυτό είναι ένα πολύ χοντρό παράδειγμα για την αναλογία του τι μπορεί να συμβεί στη ΝΕΡΙΤ...»!

Καλά, μας δουλεύετε; Γιατί τον αφήσατε να οδηγεί χωρίς «άδεια»; Εγώ διόρισα Προκοπάκη-Ευαγγελάκου και πολύ «Σ.....α»; (φεύγοντας σας άφησε δώρο δύο «διευθυντές». Νεόφυτο Οικονόμου και Λάμπρο Καραγιώργη, άσχετους με τα ραδιοτηλεοπτικά , τι θα κάνετε;). Αγαπητέ κ. Μακρυδημήτρη, από τις πληροφορίες που έχω όλοι μιλούν για έναν έντιμο ακαδημαϊκό δάσκαλο. Αν πράγματι πιστεύετε στη νομιμότητα και δικαιοσύνη, κινηθείτε προς την κατεύθυνση επαναλειτουργίας της ΕΡΤ με οποιοδήποτε κόστος. Το λογότυπο ΕΡΤ, πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα από το εμετικό «ΝΕΡΙΤ». Γελάει όλος ο Ελληνικός λαός!

Η λύση αυτή είναι μονόδρομος. Αμέσως μετά η αναδιοργάνωση και επανασύσταση του οργανισμού γίνετε πιο εύκολη. Μόνο έτσι θα γράψετε ιστορία. Διαφορετικά μη σπαταλάτε το χρόνο σας. Θα εκτεθείτε(!).

Συμβουλευθείτε τον Ροδόλφο Μορώνη, είναι γνώστης του αντικειμένου και θα σας δώσει λύσεις. Αφήστε τον κ. Φορτσάκη. Αυτός «φορτσάρει» σε λάθος φορά του ανέμου και σύντομα το σκάφος που τον έβαλαν καπετάνιο θα τον παρασύρει στο βυθό μαζί με το πληρωμά του, γιατί δεν ξέρουν να κολυμπούν!!!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα