Ερως ανικατε μαχαν...

22:35 14/2/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Αγαπητό Fimotro,
Ο νέος '' έρωτας '' στην πόλη, τα άλλαξε όλα. Γιώργος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς συντονίστηκαν απόλυτα και μας έδειξαν ότι η πραγματική αγάπη όλα τα μπορεί. Δε βλέπει ιδεολογίες, δεν εξετάζει πολιτικές, δε σταματά μπροστά στα...
εμπόδια. Και μεταμορφώνει τον άνθρωπο. Και έτσι και οι δυο μαζί επέβαλαν κομματική πειθαρχία, απαγορεύοντας στους
βουλευτές τους να έχουν ουσιαστικά γνώμη, μετατρέποντας τους σε άβουλο κοπάδι προβάτων, απείλησαν με διαγραφές τους απείθαρχους, εκβίασαν με διακύβευμα μια θεσούλα στις εκλογικές λίστες, διέγραψαν με πυγμή όσους σήκωσαν κεφάλι. Έφτιαξαν τελικά μια Βουλή, κυριολεκτικά '' θερινή '' και σε μια εξαιρετική παγκόσμια πρώτη, έκαναν τρίτο κόμμα τους διαγραφέντες. Και από τις σπίθες της '' αγάπης '' τους κάηκε και μια Αθήνα, έτσι για λίγο χαβαλέ παραπάνω. Και να μην το ξεχάσω, έφτιαξαν με αυτά που υπέγραψαν και μερικές χιλιάδες ακόμα νεόπτωχων και εξαθλιωμένων. Και τι μ' αυτό; Αποστολή εξετελέσθη. Δείξαμε στους δανειστές μας πόσο '' καλά παιδιά '' μπορούμε να γίνουμε, λέγοντας πειθήνια '' ναι σε όλα ''.
Τι κι αν αυτοί πάλι δεν είναι ικανοποιημένοι και ζητούν κι άλλα ; Τι κι αν τους έχει ανοίξει η όρεξη και θέλουν με υπογραφές και βουλοκέρια να εξασφαλίσουν ότι μας έχουν βάλει για τα καλά στο χέρι ; Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε και οικόπεδο γωνία, πολύφερνος νύφη η Ελλάδα μας, με το πετρέλαιο της, τον ορυκτό της πλούτο, τον ήλιο, τον αέρα, τα νησιά της. Επίγειος παράδεισος που όποιος τον κατακτήσει εξασφάλισε για γενιές ολόκληρες τα καλύτερα.
Καμία απολύτως ανησυχία. Θα τους τα δώσουμε όλα. Εξάλλου εμείς κρατάμε πάντα τις υποσχέσεις μας.Τώρα μάλιστα που βρήκαν και το πολιτικό ζευγάρι της χρονιάς Παπανδρέου-Σαμαρά- ο Καρατζαφέρης, την τελευταία στιγμή κατάλαβε ότι ήταν '' το τρίτο πρόσωπο '' σε αυτή την τόσο όψιμη, αλλά πραγματικά παθιασμένη σχέση και αποχώρησε- θα πάρουν ότι και να ζητήσουν, αφού Γιωργάκης και Αντωνάκης, μέσα στο εορταστικό κλίμα του Αγίου Βαλεντίνου, υπογράφουν τα πάντα άνευ όρων. Πάντα τέτοια, παιδιά ! Και ο γάμος σύντομα, μετά τις εκλογές !
Keywords
Τυχαία Θέματα