Εριζουν για τον ελεγχο της νεας ερτ! κυριε λαφαζανη τι λετε;

11:21 16/2/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Ο Νίκος Παπάς αρμόδιος για τα ΜΜΕ, και την ΕΡΤ-ΔΤ-ΥΠΟΙΚ-ΝΕΡΙΤ, οικονομολόγος σπουδαγμένος στας Σκωτίας, εμείς σε άλλας ηπείρους και άσχετος με τα τηλεοπτικά δρώμενα...
στην Ελλάδα, πολύ περισσότερο με την ΕΡΤ, πέταξε την Μπάλα στην εξέδρα. Είναι απόλυτα δικαιολογημένος, αφού ζούσε και εργαζόταν στη Σκωτία μέχρι
το 2008. Την πανέμορφη αυτή περιοχή της Αγγλίας όσοι την έχουν επισκεφθεί!

Μη γνωρίζοντας λοιπόν τι σημαίνει ΕΡΤ-εργαζόμενοι-απολυμένοι, ανέθεσε σε μια ομάδα «ειδικών σκληροπυρηνικών Συριζαίων» να μελετήσουν τα της ΕΡΤ. Οι άνθρωποι αυτοί του δημοσιογραφικού και λοιπού, σφουγκοκολαριακού συστήματος, που είχαν κατασκηνώσει με κουβέρτα στην Κουμουνδούρου μόλις μυρίστηκαν «μαρμίτα» πήραν την απόφαση που ανακοίνωσε ο Νίκος Παπάς-μηδενική βάση-μετά από συναντήσεις και συνεννοήσεις, με άλλους όψιμους «ψευτοσυριζαίους» του Ραδιομεγάρου για να κάνουν ..παιχνίδι.

Προνομιούχοι συνομιλητές του υπουργού, που πέρασαν η δεν πέρασαν από τον φορέα «εργαζόμενοι», αγνοώντας τους πραγματικούς αγωνιστές να συνομιλήσουν μαζί του και να πάρουν συλλογικές αποφάσεις. Οι δηλώσεις του υπουργού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες για όσους γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει ΕΡΤ και πως πρέπει να λειτουργήσει. Ο τρόπος επαναλειτουργίας της, έχει δημιουργήσει διαφορετικές τάσεις και ομάδες, στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ που πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του πριν τον προφθάσουν τα γεγονότα. Και για να είμαι πιο σαφής:

-Υπάρχει η ομάδα Μαξίμου-άσχετοι-στο θέμα ΕΡΤ, την οποία ακούει και είναι άγνωστο τι έχουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους για τη νέα ΕΡΤ με ....προσωπικά και όχι συλλογικά κριτήρια.
-Υπάρχουν στελέχη και υπουργοί που διαφωνούν με των υπουργό, για την μη άμεση επαναλειτουργία όπως είχαν υποσχεθεί.
-Υπάρχει και το συνδικαλιστικό όργανο που εκπροσωπεί όλους τους απολυμένους(ΠΟΣΠΕΡΤ-ΕΡΤοπεν-ΕΡΤ3-Περιφερειακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί) που έδωσαν τον υπέρ πάντων αγώνα. Αυτοί δεν έχουν ερωτηθεί.

Πίσω από την ιστορία ΕΡΤ, και ο τρόπος που επιχειρείται να λειτουργήσει, υπάρχουν πολλοί αστερίσκοι που πρέπει να ερμηνευθούν. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Καταδικάζουμε τη ΝΕΡΙΤ-ΔΤ, αλλά χρησιμοποιούμε το προσωπικό τους εντός εκτός Μαξίμου και τους ανταμείβουμε για την «προσφορά» τους. Κάπου δεν κολάι αυτός ο συλλογισμός. Ποιος προστατεύει ποιόν;

Το θέμα ΕΡΤ, τώρα ανοίγει. Το, σε ένα μήνα νόμος στη βουλή και λειτουργία, κατά δήλωση Νίκου Παπά, εάν δεν είναι μακρινό όνειρο, είναι παραμύθι για όσους γνωρίζουν από τηλεόραση και οργάνωση ενός δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Χρειάστηκαν, σχεδόν 50 χρόνια να χτιστεί, μερικές ώρες να τον γκρεμίσουν. Και για 20 μήνες λειτουργούν ένα μόρφωμα, καλωδιομένο στην εντατική με διπλάσιες παθογένειες. Τεχνικές, λειτουργικές, διοικητικές και έμπειρου προσωπικού. Εκτός αν έχουν τις ικανότητες του Χάρη Πότερ, τότε μπορούν να λειτουργήσουν τον νέο φορέα.

Κύριε Λαφαζάνη εσείς είσαστε υπέρμαχος των αγώνων των εργαζομένων. Το Ραδιομέγαρο και αργότερα η ΕΡΤοπεν μαζί με τους απολυμένους το είχατε κάνει όπως και άλλα κορυφαία στελέχη και νυν υπουργοί δεύτερο σπίτι σας. Όπως και η σημερινή πρόεδρος της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, μην αφήσετε κάποιοι να εκθέσουν τον πρωθυπουργό.

Πολλοί ερίζουν για τον έλεγχο της ΕΡΤ και παίζουν το ρόλο του λαγού η γεφυροποιού για αλλότριους σκοπούς. Είναι αυτοί που έτρωγαν στο «υποσυνείδητο» και τώρα κάνουν τους αναμορφωτές. Κύριε Παπά, η αράχνη πλέκει τον ιστό της και δεν θα ξεφύγετε. Μόλις βγει από την κρύπτη θα σας μπλέξει στα δίχτυα της. Ο χώρος της τηλεόρασης και πολύ περισσότερο της δημόσιας, έχει πολλές ακαθαρσίες που μολύνουν και το καθαρό περιβάλλον. Σύντομα θα το καταλάβαιτε εάν μείνετε σε εξαγγελίες και δεν δώσετε άμεση λύση.

Οι δυο διοικήσεις του Ρδιομεγάρου, παραμένουν ακλόνητες στη θέση τους. Υπογράφουν συμβάσεις δίνουν δουλειές, ξοδεύουν χρήμα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η κεντρική είσοδος παραμένει κλειστή και η αστυνομία παρούσα. Χρήμα..Χρήμα...Χρήμα. Και για να δείτε πως γίνονται οι εξυπηρετήσεις, κατά τη διάρκεια των εκλογών, υπεγράφη συμφωνία-και υπογράφονται- με τα στούντιο της Παιανίας αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για την παραγωγή «Μένουμε Έλλάδα». Η οποία μάλιστα σήμερα κάνει πρεμιέρα και βγαίνει στον αέρα του μορφώματος. Αυτή και πολλές άλλες θα μπορούσε να είναι εσωτερική παραγωγή με ελάχιστο, η μηδέν κόστος.

Να σας θυμίσω μόνο ότι η εταιρία αυτή, φιλοξένησε τους πρώτους μήνες το μόρφωμα της ΕΔΤ-ΔΤ παράνομα, πριν πάει στην Γ. Γραμματεία και καταλήξει στην Κατεχάκη, με εντολή Καψή, και βεβαίως πληρώθηκε. Αυτά είναι γραμμάτια εξυπηρέτησης. Και δεν είναι τα μόνα. Υπάρχουν «φίλες» και φίλοι που έχουν πάρει εκπομπές τις οποίες άφησαν προίκα προηγούμενες καταστάσεις. Σιγά-σιγά θα ενημερώνουμε το Μαξίμου, μήπως και γλυτώσει από το «λάκο» που κινδυνεύει να πέσει πριν χαρεί τη δόξα της εξουσίας. Κύριε Νίκο Παπά αν και ερευνητής στη Σκωτία, δεν κάνατε έρευνα για την ΕΡΤ.

Η αράχνη απλώνει όλο και περισσότερο τον ιστό της όσο περνάει ο καιρός. Υπογράφτε μια ΚΥΑ για άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ και μετά όλα τα άλλα πριν σας προφθάσουν οι εξελίξεις. Μάθετε που βρίσκετε το Ραδιομέγαρο, περάστε και απέναντι στην ΕΡΤοπεν για να δείτε χιλιάδες φωτογραφίες από τους αγώνες μαζί με πρωθυπουργό και κορυφαία στελέχη και θα καταλάβαιτε πολλά.

Προς το παρόν όλα είναι στον αέρα, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Υπομονή
Keywords
Τυχαία Θέματα