Ερχονται μηνυσεις και αγωγες απο συμβασιουχους στην ερτ

10:55 9/2/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Παρατηρητής
Συνεδρίασε η επιτροπή της ΕΡΤ για την επαναπρόσληψη κάποιων συμβασιούχων. Ήδη έχει δοθεί λίστα με βάση τα κριτήρια, αλλά ένα πουλάκι μου είπε ότι υπάρχουν απίστευτα λάθη και παραλείψεις στην κατάσταση με τα προσόντα του κάθε...
συμβασιούχου. Πολλοί ήδη λένε ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη και γιατί δεν μετράει η συνολική προϋπηρεσία αλλά μόνο αυτή στην ΕΡΤ
και για τον αυθαίρετο καθορισμό των κριτηρίων και για τον αυθαίρετο τρόπο που καθορίστηκε η βαρύτητα κάθε κριτηρίου και γιατί δεν τηρήθηκε για τους δημοσιογράφους η ανανέωση του 50% των συμβάσεων, όπως προβλέπει ο νόμος.
Γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει δικαστήριο που θα αποδεχθεί ότι δεν ανανεώθηκε το 50% των συμβάσεων των δημοσιογράφων για να ανανεωθεί ποσοστό μεγαλύτερο του 50% των άλλων ειδικοτήτων, τη στιγμή που αυτοί προσλήφθηκαν με διαφορετική προκήρυξη και με διαφορετικό τρόπο από την ΕΡΤ.
Ας ελπίσουμε ότι η Κεντρική επιτροπή και κυρίως το ΔΣ θα δουν την γκάφα που πάνε να κάνουν και θα διορθώσουν δίκαια τα πράγματα. Ειδάλλως εκτός από τις προσφυγές θα υπάρξουν και προσωπικές ΜΗΝΥΣΕΙΣ και ΑΓΩΓΕΣ κατά όλων αυτών που θα βάλλουν την υπογραφή τους.
Σ.Σ. Εσείς εκεί στο FIMOTRO τους ξέρετε καλά τους τύπους. Βοηθήστε να αποκαλυφθούν και αν παρανόμησαν να λογοδοτήσουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα