Ερχεται κοινωνικη εκρηξη! τσιπρασ-συριζανελ, ναυαγησαν στην ταφρο των μαριανων!!!

12:46 2/11/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
«΄Οστις δε ετέρους δέδοικε, δούλος
ών λέληθεν εαυτόν»
ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ
Δεν γνωρίζω πως μπορεί να νιώθει ένας καπετάνιος και το πληρωμά του, ναυαγοί στο βαθύτερο σημείο του πλανήτη, στην «τάφρο των μαριανών» και σε βάθος 11.022 μέτρα...
προσπαθώντας να επιβιώσουν μέσα στους κυκλώνες! Κάποιος ψυχίατρος μπορεί να δώσει απαντήσεις για την ψυχολογία τους και τις αντιδράσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι γέννημα θρέμμα του κομμουνισμού, με την ευρύτερη έννοια της αριστεράς, αφού ο σημερινός πρωθυπουργός προέρχεται
από την ΚΝΕ και το μεγαλύτερο μέρος του πληρωματός του από το ΚΚΕ. Οι φίλοι που τον στήριξαν και του έδωσαν 4 συνεχείς νίκες(Ευρωεκλογές, βουλευτικές εκλογές, δημοψήφισμα, βουλευτικές εκλογές) μέσα σε 15 μήνες πέρα από την αριστερά, προέρχονται από το «σοσιαλιστικό» ΠΑΣΟΚ που διαλύθηκε κυριολεκτικά!

Ο κομμουνισμός που ονομάστηκε «Συνασπισμός της ριζοσπαστικής αριστεράς»-και της προόδου- για την Ελλάδα, έχει Μαρξιστικές ρίζες τις οποίες και δεν μπορεί να αποβάλλει. Πριν από τον Μάρξ και την ιδεώδη κοινωνία που ονηρεύτηκε, την είχαν φανταστεί πρώτοι, διάφοροι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι και αργότερα αρκετοί στοχαστές της Αναγέννησης και νεότεροι πολιτικοί και διανοούμενοι.

Ο Κομμουνισμός ήταν ένα όνειρο, που από τα πολύ παλαιά χρόνια γεννήθηκε στην φαντασία κάποιων ανήσυχων ανθρωπιστών. Αυτοί σχεδίασαν μέσα στη σκέψη τους μια ιδεώδη ανθρώπινη κοινωνία, που τα μέλη της θα απολάμβαναν μια ολοκληρωμένη ελευθερία, απέναντι στις υλικές τους ανάγκες και απέναντι στους άλλους ανθρώπους. Με άλλα λόγια, ο κομμουνισμός ήταν μια ουτοπική κοινωνία, στην οποία δεν θα υπήρχε ούτε φτώχεια, ούτε εκμετάλλευση, ούτε κοινωνικές αδικίες, ούτε συγκρούσεις και πόλεμοι.

Το όνειρο αυτό του κομμουνισμού, προσέλκυε πάντα τον κόσμο, γιατί ήταν ένα καταφύγιο όχι μόνο των ανθρωπιστών αλλά και των κάθε λογής αδικημένων ή αποτυχημένων, αδύναμων ή ανίκανων, ουτοπιστών και ιδεαλιστών. Ένα πλήθος ανθρώπων που συναντάμε σε όλες τις ιστορικές εποχές και κοινωνίες-και σήμερα- που αναζητούσε το τέλειο των προσωπικών του επιδιώξεων. Το όνειρο της ιδεατής και τέλειας κοινωνίας είχε πάντοτε και θα έχει φυσικά, πλούσιο έδαφος για να αναπτυχθεί και θα βρίσκει μεγάλο αριθμό οπαδών ή «θυμάτων» στις αδύναμες κοινωνίες για να προσελκύει..........το ενδιαφέρον τους!

Αυτή την ιδεατή και τέλεια κοινωνία ονειρεύτηκε και ο Αλέξης Τσίπρας ως αντίβαρο του «καπιταλισμού» με πλήρωμα τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Μια τερατογένεση με «αριστεροδεξιόστρο» τοκετό!!! Στη λέξη «αριστερά» προστέθηκε και το «ριζοσπαστική» και έτσι έκανε το τέλειο! Ριζοσπαστικός/η, σημαίνει, ριζική και άμεση μεταβολή των καθιερωμένων και παγιωμένων κοινωνικών θεσμών: Ριζοσπαστικό κόμμα. Ριζοσπαστικό κοινωνικό πρόγραμμα. Ριζοσπαστικές πολιτικές. Ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις .Ριζοσπαστική αριστερά.

Μέσα στην φτώχεια, εξαθλίωση και απογοήτευση, που μαστίζει τα τελευταία χρόνια τον Ελληνικό λαό, ο κόσμος πίστεψε τον Αλέξη και τον ακολούθησε. Δεν είναι τυχαίο όταν ο Μάρξ έλεγε ότι: «Η αριστερά είναι το καταφύγιο των αδύναμων και ανικάνων».

Σήμερα λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβερνησή του παραπλάνησαν τον Ελληνικό λαό!!! Του υποσχέθηκαν όλα τα παραπάνω και δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα κινδυνεύοντας με πνιγμό στην «τάφρο των μαριανών» παρασύροντας μαζί του και τον Ελληνικό λαό. Ο στενός του συνεργάτης Γιάννης Βαρουφάκης όπως είπε: Παραιτήθηκε γιατί δεν μπορούσε να συμμετέχει σε γελοιότητες και ένα ανεφάρμοστο 3ο μνημόνιο. Η κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα 40 μέρες μετά τις εκλογές φαίνεται:

-Κουρασμένη και φθαρμένη. Άλλα λέει και άλλα πράττει. Δεν κυβερνάει, αλλά βρίσκεται σε μόνιμη διαπραγμάτευση. Δεν μπορεί να διαχειριστεί την Ελληνική κρίση. Υπάρχει έλλειψη συντονισμού. Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί έχουν τελειώσει τη χώρα μας. Η ίδια δεν έχει καταλάβει ότι είναι ασθενής και πρέπει να πάει σε θεραπεία. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και ό ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας δεν βλέπουν ότι έρχεται κοινωνική έκρηξη σε όλα τα κοινωνικά στρώματα! Γρήγορα όμως θα καταλάβει πόσο αδύναμος είναι, μπροστά σε θύελλες και καταιγίδες, που θα τον παρασύρουν στην άβυσσο.

Άμεσα, σήμερα-αύριο, πρέπει να πάρει αποφάσεις για να σωθεί η χώρα μας και ο λαός της. Να ζητήσει τη βοήθεια και συνεργασία σύσσωμης της αντιπολίτευσης χωρίς διακρίσεις, με οποιοδήποτε κόστος, ακόμη και ……..προσωπικό, πριν την κοινωνική έκρηξη και ολική καταστροφή. Θα είναι μια γενναία πράξη πολιτικού ανδρός! Από επαναστάτες Συριζαίοι, ας μην καταντούν «κοτούλες» στο σφαγείο προς βρώση!

Αγαπητέ πρωθυπουργέ, η άνοδος της «αριστεράς» στην εξουσία είναι ένα ιστορικό γεγονός για τα Ελληνικά δεδομένα. Στελέχη και υπουργοί ζητούν από την κοινωνία να δείξει κατανόηση και υπομονή σε μια κυβέρνηση για πρώτη φορά αριστερά. Πιστεύετε κύριε πρόεδρε ότι ο λαός έχει ακόμη περιθώρια υπομονής;

Ποιόν μπορούμε να εμπιστευθούμε από τα πρόσωπα που εσείς λατρεύετε και ασπάζεστε τις απόψεις τους και τις ρίζες από τις οποίες προέρχεστε;

Τον Μάρξ που πιστεύει ότι : Η οικονομία καθορίζει την πολιτική; Ή το Λένιν που πιστεύει ότι: Η πολιτική καθορίζει την οικονομία;
Από τη στιγμή που αναλάβατε τη διακυβέρνηση της χώρας και για πρώτη φορά αριστερά, άλλαξαν πολλά πράγματα σε πολιτική στρατηγική, σχεδιασμό, ήθη έθιμα, συνήθειες και πιστεύω του Ελληνικού λαού προς το χείρο και όχι το βέλτιστο.
Όπως με θεό, θρησκεία, νομοτέλεια! Θρησκευτικά γνωρίσματα τα όποια βρίσκουμε στην «αριστερά» με διάφορες ονομασίες, πιο γήινες, πιο υλικές και πιο προσιτές στον σύγχρονο άνθρωπο με εκφράσεις όπως:

Θρησκεία = Κομμουνισμός
Θεός =Νομοτέλεια
Παράδεισος= Πρωτόγονος κομμουνισμός
Προπατορικό αμάρτημα =ατομική ιδιοκτησία
Προφήτες= Ουτοπιστές σοσιαλιστές
Μεσσίας= Μάρξ
Απόστολοι= Ένγκελς, Λένιν, Στάλιν
Όλα αυτά τα αποβάλλατε κύριε πρωθυπουργέ, όταν ο λαός σας έδωσε την εντολή να κυβερνήσετε;
Θα επανέλθουμε σύντομα στο θέμα!
Keywords
Τυχαία Θέματα