Επιτροπη «παρωδια» για τις τηλεοπτικες αδειεσ!

13:43 19/5/2016 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Έχω γράψει πολλές φορές ότι ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και ο αριθμός των τεσσάρων, το «αστέρι» που λέγεται...
Νίκος Παππάς, είναι μια «παρωδία» για γέλια και για(!)κλάματα. Και εάν η απόφαση αυτή δεν εκπέσει στα δικαστήρια, θα την ακυρώσει η ίδια η αγορά και η οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση γιατί είναι τελείως αυθαίρετη και χωρίς λογική. Η τηλεόραση λειτουργεί με νόμους και κανόνες και όχι με περιορισμούς και «ΦΙΜΩΤΡΟ».

Μελέτησα με μεγάλη προσοχή δυο διαφορετικά συστήματα. Το Αμερικάνικο FCC και το Αγγλικό OFCUM. Είναι οι υπηρεσίες
που ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ, τις επικοινωνίες και δίνουν τις άδειες χωρίς περιορισμούς, όταν έχουν όλες τις προϋποθέσεις που θέτουν οι ανεξάρτητες αρχές. Ιδιαίτερα στάθηκα στα πρόσωπα εκείνα που ασχολούνται με την αδειοδότηση. Γνώσεις, εμπειρία, σπουδές, εργασία πάνω στον συγκεκριμένο τομέα. Αυτό σημαίνει γνώση του αντικειμένου.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση-της Ελλάδας-όλου του ραδιοτηλεοπτικού φάσματος. Λειτουργία ενός ραδιοτηλεοπτικού σταθμού, τεχνικό εξοπλισμό, παραγωγή προγραμμάτων, διοικητικές υπηρεσίες, προσωπικό λειτουργίας, χάρτης συχνοτήτων, κεφάλαια, προοπτική επιβίωσης του σταθμού, χάρτης συχνοτήτων, ισχύς πομπών, κλπ. κλπ. κλπ. Έκανα λοιπόν μια σύγκριση της επιτροπής που διόρισε το «αστέρι μας» ο υπουργός επικρατείας με τα ξένα δεδομένα.

Για όσους γνωρίζουν από τηλεόραση, αυτή η επιτροπή είναι μια «παρωδία» ανάλογη της απόφασης για τις άδειες. Ο υπουργός ή μας δουλεύει ή περνάει αυτούς που γνωρίζουν από τηλεόραση «μ@Λ@κες». Διόρισε 2 υπαλλήλους της γενικής γραμματείας ενημέρωσης και επικοινωνίας, μαζί με άλλους 6 από την ΕΕΤΤ και …έτοιμες οι άδειες.

Κύριε Παππά πριν αναλάβουν υπηρεσία, καλά θα είναι να τους θυμιατίσετε και να τους λιβανίσετε, ως ειδικούς επιστήμονες και γνώστες του αντικειμένου. Δυο ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, δύο Οικονομολόγοι, δύο ειδικοί επιστήμονες της ΕΕΤΤ, ένας ειδικός συνεργάτης και μία άλλη κυρία «ειδικό επιστημονικό προσωπικό στο γραφείο του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και επικοινωνίας» θα δώσουν τη λύση. Κύριοι προσέχετε γιατί το ειδικό προσωπικό γραφείων έχει πολλές ιδιότητες…

Κύριε υπουργέ, όταν λέτε ειδικός επιστήμων ή ειδικός συνεργάτης, μπορείτε να μας το κάνετε πιο «λιανά» τι σημαίνει και τι έχει σπουδάσει ο ειδικός; Το έψαξα στις ξένες ανεξάρτητες αρχές που δίνουν τις άδειες και δεν βρήκα τέτοιον όρο! Λίγο σεβασμό, μη μας δουλεύετε. Όλοι οι Έλληνες έχουμε τελειώσει ένα «νηπιαγωγείο», εκτός εάν εννοείτε αυτούς/ές που ψειρίζουν «μαϊμούδες» ως ειδικοί, διότι και αυτό θέλει μια ειδίκευση, δεν μπορούν να το κάνουν όλοι.

Η επιτροπή ελέγχου των αδειών είναι: Χουδαλάκη Ιωάννα, οικονομολόγος, ειδικός επιστήμονας της ΕΕΤΤ, Ορφανίδου Στέλλα, οικονομολόγος, ειδικός επιστήμονας της ΕΕΤΤ, Κολυβάς Γεώργιος, ηλεκτρολόγος μηχανικός, ειδικός επιστήμονας της ΕΕΤΤ, Γιαννοπούλου Ασημίνα, μηχανολόγος μηχανικός, ειδικός επιστήμονας της ΕΕΤΤ, Λύρατζης Τάσος, ειδικός επιστήμονας της ΕΕΤΤ, Μπακάλης Κώστας, ειδικός επιστήμονας της ΕΕΤΤ, Φλωρεντής Γεώργιος, ειδικός συνεργάτης στο γραφείο του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, και Σγώρα Αγγελική, ειδικό επιστημονικό προσωπικό στο γραφείο του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Υ.Γ. Καλά γεννητούρια, υγιή …παιδιά, και προσοχή στον τοκετό από την επιστημονική ομάδα μη σπάσουν τα «νερά» πριν τη «γέννα» και τα μωρά γεννηθούν αυτιστικά!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα