Επιθεση βενιζελου σε βοριδη-πολυδωρα

20:21 3/7/2013 - Πηγή: Fimotro

Με οργή απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος στις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Μάκη Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και του Βύρωνα Πολύδωρα για τη Χρυσή Αυγή. Μιλώντας...
στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ,
ο κ. Βενιζέλος τόνισε: «Δεν περιμένουμε πιστοποιητικά ιστορικών φρονημάτων ή δημοκρατικής και κοινωνικής επιτυχίας από κανέναν κ. Βορίδη από κανέναν κ. Πολύδωρα. Από κανέναν. Αυτά τα έχει δώσει ο λαός, το έθνος, η μνήμη του, η ιστορία του. Και τους ευχαριστούμε γιατί αποδεικνύουν αυτό που λέμε. Οτι συνεργαζόμαστε για λόγους εθνικής ανάγκης, συνεργαζόμαστε έντιμα, μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, κάνουμε το καλύτερο για τη χώρα, αλλά έχουμε φυσικά διαφορές και να η απόδειξη ότι έχουμε διαφορές».

«Θέλουμε να κάνουμε τα στελέχη της συντηρητικής παράταξης ακόμη και τα προερχόμενα από την ακροδεξιά ή όσα φλερτάρουν με την ακροδεξιά αντίγραφα του εαυτού μας; Είμαστε διαφορετικοί» είπε ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου «κορυφαία προσωπικότητα» και υπενθύμισε ότι είχε «σταθεί αυτόκλητα δίπλα του το 1989, όταν τον εγκατέλειπαν πολλοί» και ότι η δεκαετία του '80 ήταν τομή στην περίοδο της Μεταπολίτευσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα