Επιθεση αηδονη σε σταυριδη...

13:01 11/6/2013 - Πηγή: Fimotro
''ΑΣ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ !''
Πολιτικές παρενέργειες έχει το ναυάγιο της πώλησης της ΔΕΠΑ, που αιφνιδίασε σχεδόν σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο. Η κυβέρνηση δέχεται έντονες ...
αμφισβητήσεις για τους χειρισμούς της, ενώ και η ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ αντιμετωπίζεται ως μη ικανή να φέρει σε πέρας το έργο της και επιπλέον πολλοί θεωρούν ότι εκθέτει και τον εαυτό της και τους κυβερνητικούς παράγοντες.
Μάλιστα ο βουλευτής της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα Χρήστος Αηδόνης επιτέθηκε με ειρωνικά σχόλια στον πρόεδρο του ταμείου ιδιωτικοποιήσεων κ. Σταυριδη, τον οποίο κατηγόρησε ότι εκθέτει ακόμη και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρα. Με δυο χαρακτηριστικά tweet ο κ. Αηδόνης αποδομεί την επιχειρηματολογία το κ. Σταυριδη και καλεί την κυβέρνηση να τον...μαζέψει!

Γράφει ο κ. Αδονης συγκεκριμένα:

«Ας μαζέψει κάποιος τον Σταυρίδη του ΤΑΙΠΕΔ που γυρίζει και λέει οτι οι συναντήσεις του Σαμαρά με την Gazprom ήταν... εθιμοτυπικές» και συμπληρώνει: «(...) Κι ας εξηγήσει κάποιος στον Σταυρίδη του ΤΑΙΠΕΔ οτι ο πρωθυπουργός δεν είναι διευθυντής VIP ξενοδοχείου!!»´.

Να σημειωθεί ότι ήδη από το βράδυ της Δευτέρας ο επικεφαλής της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα Ανδρέας Λοβερδος είχε καλέσει την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση της ΔΕΠΑ, σημειώνοντας καυστικά ότι η πώλησή της «ναυάγησε κάπου στα ανοιχτά της μαύρης θάλασσας».
Keywords
Τυχαία Θέματα