ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΡΕΑΛ!

11:27 21/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Τρία χρόνια είχε να πανηγυρίσει οποιοδήποτε τίτλο η Ρεάλ Μαδρίτης και τα χέρια των παικτών είχαν... ξεσυνηθίσει να κρατούν Κύπελλα! Μέσα στους πανηγυρισμούς, μπροστά σε 60.000 φίλους της ομάδας, το τρόπαιο γλίστρησε από τα χέρια του Σέρχιο Ράμος, έπεσε από...
το ανοιχτό διώροφο πούλμαν και κατέληξε κάτω από τις ρόδες του. Οι ζημιές δεν ήταν μεγάλες (έφυγε το ένα χερούλι και η πινακίδα των νικητών της δεκαετίας του 1980) και το πάρτι συνεχίστηκε σαν να μην συνέβη τίποτα.

Οι οπαδοί της Ρεάλ, εκστασιασμένοι, αποθέωσαν
τον Ζοζέ Μουρίνιο και τους παίκτες του, για την κατάκτηση του Κυπέλλου επί της Μπαρτσελόνα, ζητώντας επιτακτικά να φέρουν στην πλατεία "Θιμπέλες" και το 10ο Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα δεν πτοήθηκαν από την ώρα (το πούλμαν έφτασε στις 4 το πρωί), ούτε και από το ψιλόβροχο, κάνοντας τη μαδριλένικη νύχτα να μοιάζει με μέρα μεσημέρι, αφού εν τω μεταξύ η πόλη είχε φωταγωγηθεί.

Η βραδιά τελείωσε με τον παραδοσιακό τρόπο. Γερανός ανύψωσε τον αρχηγό της ομάδας, Ίκερ Κασίγιας, στο άγαλμα της Κυβέλης, την οποία φίλησε στο στόμα (ποιος την ακούει τώρα την Σάρα Καρμπονέρο) και την έντυσε με μία ισπανική σημαία και ένα κασκόλ της Ρεάλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα