Επεσαν απο τα συννεφα

22:54 25/9/2014 - Πηγή: Fimotro
Aπό τα σύννεφα έπεσαν στελέχη, ορισμένα από τα οποία βρίσκονται κοντά στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις της υφυπουργού και στελέχους του κόμματος, Ευης Χριστοφιλοπούλου. Η υφυπουργός, μεταξύ...
άλλων, είχε πει σε δηλώσεις τις ότι "από ποιον αρχηγό θα γίνει η σύμπραξη της δημοκρατικής παράταξης, αυτό θα το δείξει το συνέδριο", θέτοντας επί της ουσίας ζήτημα νέας ηγεσίας του χώρου, σε σχέση με το συνέδριο της δημοκρατικής παράταξης.

Τα παραπάνω στελέχη του ΠΑΣΟΚ
σχολιάζοντας τις συγκεκριμένες δηλώσεις έλεγαν ότι θα περίμεναν τέτοιες θέσεις από στελέχη που δεν βρίσκονται εδώ και δύο χρόνια στην ηγετική ομάδα του κόμματος ή από στελέχη που δεν αξιοποιήθηκαν στους ανασχηματισμούς που υπήρξαν καθ όλη την διάρκεια της διετίας.

Ταυτόχρονα υπενθυμίζουν ότι η κα Εφη Χριστοφιλοπούλου δεν έχει εκφράσει ποτέ στα όργανα ή σε δημόσια τοποθέτηση της, εδώ και δύο χρόνια, κάποια διαφωνία της με την ακολουθούμενη πολιτική του κόμματος τόσο εντός αυτού όσο και σε κυβερνητικό επίπεδο.

" Αν έχει πρόβλημα η Ευη, τι θα πρέπει να πουν στελέχη που δεν έχουν αξιοποιηθεί καθόλου", είναι η έκφραση που χρησιμοποίησε πρώην κυβερνητικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, θέλοντας να αποτυπώσει το κλίμα που δημιουργήθηκε.
Keywords
Τυχαία Θέματα