Επεισοδιακη αποπειρα αποδρασης απο το τμημα γαστουνης...

19:45 19/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Περιπετειώδης ήταν η σύλληψη ενός νεαρού στη Γαστούνη, καθώς επιχείρησε ...
να αποδράσει από το τοπικό αστυνομικό τμήμα χτυπώντας τους αστυνομικούς και τραυματίζοντας έναν από αυτούς! Ο νεαρός «νταής» δεν τα κατάφερε και πρόσθεσε βαριές κατηγορίες σε αυτές που ήδη αντιμετώπιζε.

Οι αστυνομικοί είχαν προσάγει τον 31χρονο, όταν τον σταμάτησαν και έκαναν έλεγχο στο μοτοποδήλατο που οδηγούσε, στο οποίο βρήκαν παραποιημένο τον αριθμό πλαισίου ενώ δεν διέθετε και ασφάλεια. Στο τμήμα του ανακοινώθηκε η σύλληψή
του και τότε… ποιος είδε το θεό και δεν φοβήθηκε, καθώς ο νεαρός επιχείρησε να διαφύγει και ο φρουρός προσπάθησε να τον σταματήσει!

Ο 31χρονος του επιτέθηκε και άρχισε να χτυπά και τους άνδρες της μεικτής περιπολίας των τμημάτων Βάρδας και Ανδραβίδας που προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, τραυματίζοντας ελαφρά έναν από αυτούς! Τελικά, όμως, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας που του άσκησε δίωξη για αντίσταση, απείθεια, κακόβουλη βλασφημία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη, απόπειρα απόδρασης, παραποίηση στοιχείων κυκλοφορίας και στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου!
Keywords
Τυχαία Θέματα