Ενωπιον του ανακριτη σημερα η παπαδια

11:15 7/9/2012 - Πηγή: Fimotro
Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα η 43χρονη παπαδιά, η οποία σχεδίασε την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της στην Κρέστενα Ηλείας. Εν τω μεταξύ, μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τον βίο και την...
πολιτεία της 43χρονης.
Καθημερινά αποκαλύπτονται πικάντικες λεπτομέρειες όσον αφορά την προσωπική ζωή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης δεν ήταν και ο μοναδικός της εραστής, αφού διατηρούσε παλιότερα δεσμό και με άλλο άτομο από την περιοχή των Κρουνών Ηλείας και μάλιστα φίλο του 41χρονου συγκατηγορούμενού της.
Πρόκειται για έναν 31χρονο βαρυποινίτη, ο οποίος ήταν έγκλειστος
στις φύλακες Αμφισσας, όπου και γνώρισε τον άτυχο ιερέα. Με τον καιρό ανέπτυξε φιλική σχέση μαζί του και είναι χαρακτηριστικό πως στις πενθήμερες άδειες που έπαιρνε, περνούσε από την ταβέρνα που διατηρούσε ο παπάς στα Πυρά Φωκίδας. Σε μία από τις επισκέψεις γνώρισε και την παπαδιά. Η 43χρονη ανέπτυξε ερωτική σχέση με τον βαρυποινίτη, που έμπαινε και έβγαινε στο σπίτι χωρίς να μπορούν να υποψιαστούν το παραμικρό ούτε τα παιδιά ούτε ο ίδιος ο ιερέας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η παπαδιά αποκάλυψε στον βαρυποινίτη εραστή της το σχέδιο δολοφονίας του άντρα της και του ζήτησε βοήθεια. Εκείνος αρνήθηκε, αφού όπως της είπε τον συμπαθούσε και δεν ήθελε να «φορτωθεί» ακόμα μία δολοφονία. Κατά τις ίδιες πηγές, ο βαρυποινίτης αρνήθηκε να τον σκοτώσει ακόμα και όταν η παπαδιά του έδωσε 2.300 ευρώ για να τον δελεάσει.
Εκείνη την περίοδο μεταφέρθηκε στις φυλακές Αμφισσας και ο 41χρονος, μετέπειτα δολοφόνος του ιερέα, που είχε συλληφθεί για κλοπές. Από την πρώτη στιγμή έγιναν «δίδυμο» με τον συγχωριανό του βαρυποινίτη. Σε μία από τις κοινές τους άδειες πήγαν μαζί στο σπίτι του ιερέα και συνάντησαν την παπαδιά. Κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση του 41χρονου με την παπαδιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τους τελευταίους 6 μήνες που ήταν μαζί, η παπαδιά ζητούσε από τον νέο της εραστή τη δολοφονία του άντρα της. Εκείνος πείστηκε και το σχέδιο εκτελέστηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΙΑΣ
Ραντεβού - παγίδα στον εραστή
Αίσθηση πάντως έχει προκαλέσει και ο τρόπος σύλληψης του δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά την ομολογία της παπαδιάς οι αστυνομικοί τής ζήτησαν να τηλεφωνήσει στον δράστη και να του ζητήσει να πάει στα ΚΤΕΛ του Πύργου, για να φύγουν μαζί από την Ηλεία. Το τηλεφώνημα έγινε και ο 41χρονος χωρίς να σκεφτεί το παραμικρό (αν και γνώριζε ότι η παπαδιά ήταν στην Αστυνομία για κατάθεση) έφυγε από το σημείο που βρισκόταν και σε δέκα λεπτά ήταν στο ΚΤΕΛ αναζητώντας την ερωμένη του. Εκεί βέβαια τον περίμεναν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.
Παράλληλα, ο δράστης είχε υποδείξει μια περιοχή, περίπου τρία χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο του φονικού, όπου ισχυρίστηκε ότι είχε πετάξει το όπλο μέσα σε μια δασωμένη λαγκαδιά. Η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, με το οποίο ο δράστης έριξε μια βολή με δωδεκάβολο φυσίγγι.
Τελικά, οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, αργά προχθές το απόγευμα, απέδω
Keywords
Τυχαία Θέματα