''εκθετοσ'' ο πρωθυπουργος για το ''αρον - αρον'' κλεισιμο της βουλης...

20:26 5/6/2014 - Πηγή: Fimotro
«Εσπευσμένο και αναιτιολόγητο» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το κλείσιμο της Βουλής, εξαπολύοντας νέα επίθεση στην κυβέρνηση με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη...
Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, το κλείσιμο της Ολομέλειας συμβάλει «στην περαιτέρω απαξίωση της δημοκρατίας», ενώ κατηγορεί τον Πρωθυπουργό πως «φοβάται την ανοιχτή βουλή,
εχθρεύεται τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και επιλέγει τις "ασφαλείς" συνθέσεις των θερινών τμημάτων για να ολοκληρώσει τις μνημονιακές του υποχρεώσεις με τον πιο ανώδυνο για την κυβέρνηση τρόπο».

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι το κλείσιμο της Βουλής έγινε εσπευσμένα για να μεταφερθούν οι συζητήσεις άρσης ασυλίας, μεταξύ των οποίων του Υπ. Εσωτερικών, αλλά και του Η. Κασιδιάρη για την υπόθεση Μπαλτάκου, τον Οκτώβριο.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός είναι έκθετος για την απόφασή του «να κλείσει άρον-άρον» τη βουλή αλλά και για το λόγο ότι «έχει χρέος απέναντι στους πολίτες και τη δημοκρατία να συζητηθεί το θέμα της Χρυσής Αυγής, όπως επανειλημμένα έχει ζητήσει η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όπως επιβάλλεται από την αναγκαιότητα καταπολέμησης του ναζιστικού φαινομένου».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα