Εκλεψαν και τον δημαρχο πυλου!

11:51 14/8/2013 - Πηγή: Fimotro
Η … ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Σ’ έναν τόπο όταν οι κακοποιοί φτάνουν στο σημείο να κλέβουν ακόμη και τον δήμαρχο τότε η κατάσταση έχει ξεφύγει και όταν μάλιστα ο...
τοπικός άρχων τυγχάνει και προσωπικός φίλος του ίδιου του πρωθυπουργού της χώρας, ο οποίος και στις αρχές καλοκαιριού παρήγγειλε στον Δένδια να κατέβει στην Καλαμάτα, για να περιορίσει το κακό, που προέρχεται κυρίως από τους Αθίγγανους. Ο δήμαρχος Πύλου Δημ. Καφαντάρης που καλωσόρισε χθες
τον Αντ. Σαμαρά για τις ολιγοήμερες διακοπές του στο Costa Navarino, λίγες ώρες πριν είχε την ατυχία να πέσει θύμα διαρρηκτών που μπήκαν στην μονοκατοικία του και την έκαναν άνω κάτω. Και αυτό δεν ήταν διόλου τυχαίο, αφού γνώριζαν πως ο δήμαρχος ήταν παρέα με φίλους στο πανηγύρι του Ρωμανού και άρα το σπίτι του ήταν άδειο. Συνήθης η τακτική στη Μεσσηνία, το ίδιο έχει παρατηρηθεί και σε γάμους όταν τα «γαμπρούδια» είναι στην εκκλησία, αλλά το χειρότερο αυτό συνέβη και σε κηδεία 25χρονου παιδιού θύμα τροχαίου. Στις 2 Ιουνίου πάντως ο αρμόδιος υπουργός τον οποίο υποδέχτηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος, αντιλαμβανόμενος πλήρως την κατάσταση είχε δηλώσει:

"Εγώ -ανέφερε ο υπουργός στην Πύλο- το είπα και εχθές στη Καλαμάτα, σας το λέω και εδώ, εγώ σε 100 μέρες θα ξανακατέβω στη Μεσσηνία να δω τι έγινε. Γιατί είδα δείκτες παραβατικότητας οι οποίοι δε μου άρεσαν. Δε μπορώ να δικαιολογήσω τους δείκτες παραβατικότητας και τους δείκτες εξιχνιάσεων. Το είπα και στο Στρατηγό [σσ Δικόπουλο] για να το μεταφέρει και στους υφισταμένους, θα έρθω να ασκήσω έλεγχο του τι έγινε. Δε μπορεί να ακυρώνεται η ποιότητα ζωής και το αίσθημα ανασφάλειας του Έλληνα πολίτη από δείκτες μικρής και μεσαίας πααβατικότητας, οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί. Είναι για να λέμε ότι για να βγαίνεις από το σπίτι σου πρέπει κατά τεκμήριο να γυρίσεις και να το βρεις όπως το άφησες. Δε μπορεί να είναι ανάποδα."

Στην ίδια συνάντηση, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ήταν και ο αρμόδιος αστυνομικός επιθεωρητής όλο χαμόγελα. Ο επίδοξος για Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ που στην ορεινή Ναυπακτία συντόνιζε με την παρουσία του τις δυνάμεις αλλά ο αρχιδολοφόνος Κόλα τους ξέφυγε και πήρε τον κατήφορο φτάνοντας μέχρι τα σύνορα και έχοντας πατήσει πρώτα στα νερά του ποταμού του Άδη, τον Αχέροντα.
Keywords
Τυχαία Θέματα