Εικονικη πραγματικοτητα μεσω διαρροων

12:14 26/9/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει το "Πράσινο Σκαθάρι"
Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί σε ορισμένες εκ των μεταρρυθμιστικών κινήσεων με αφορμή δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας που τους εμφανίζει να προετοιμάζουν αντι συνέδριο απέναντι στο συνέδριο που...
έχει εξαγγείλει επίσημα το ΠΑΣΟΚ. Όπως πληροφορηθήκαμε, πράγματι, προγραμματίζεται από την πλευρά των κινήσεων διήμερη εκδήλωση. Από ότι φαίνεται όμως αυτή δεν έχει καμία σχέση με την εικονική πραγματικότητα και την πλασματική εικόνα που θέλουν κάποιοι εντέχνως να περάσουν σε διάφορα ΜΜΕ.
Και προφανώς θα έχουν τους λόγους τους. Μέλη που συμμετέχουν σε κάποιες εκ των παραπάνω κινήσεων μας είπαν χαρακτηριστικά ότι «Η λογική που ετοιμάζουμε την διήμερη αυτή εκδήλωση δεν έχει να κάνει με κανένα αντι συνέδριο. Όποιος διαρρέει τέτοιες πληροφορίες πολύ γρήγορα θα διαψευσθεί. Οι σκοπιμότητες από όπου και αν προέρχονται έχουν και τα όρια τους. Αν λειτουργήσουμε αντιπαραθετικά και με επικοινωνιακά τερτίπια το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα αποτελούμε την πιο σύντομη ανάμνηση. Kαι είναι κάτι που το απευχόμαστε»
Keywords
Τυχαία Θέματα