Εφτασαν τις 22 διαρρηξεις και οι εξιχνιασεις συνεχιζονται…

12:19 24/1/2013 - Πηγή: Fimotro

Όλο και πιο πίσω τοποθετείται χρονικά η έναρξη της δράσης της σπείρας των Αλβανών που είχαν ρημάξει τα σπίτια και τα καταστήματα των Ιωαννίνων και της Άρτας! Στις 15 διαρρήξεις που είχαν εξιχνιαστεί με την εξάρθρωσή της πριν από μια εβδομάδα, προστέθηκαν ήδη άλλες επτά και η έρευνα συνεχίζεται! Οι πέντε άνδρες ηλικίας... 32, 23, 30, 25 και 22 χρόνων και η 31χρονη γυναίκα δρούσαν τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο, όταν χτύπησαν άλλες επτά κατοικίες στο Σταυράκι, την Ανατολή και το Μαντείο Ιωαννίνων από τις οποίες έκλεψαν μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.
Οι αστυνομικοί του τμήματος Κατσικά συνεχίζουν την αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού και προσπαθούν να διαλευκάνουν πλήρως τη δράση της σπείρας.

Τροχονόμοι συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω δυο ανήλικα τσιγγανόπουλα, τη στιγμή που διέρρηξαν ένα κατάστημα στη Σπάρτη αλλά δεν πρόλαβαν να κλέψουν κάτι. Οι δυο πιτσιρικάδες ηλικίας 14 και 16 χρόνων ανακρίνονται από αστυνομικούς της Ασφαλείας για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα