Εδω ο κοσμος χανεται και το (...) της ερτ χτενιζεται και φτιασιδωνεται!!!

12:51 22/6/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
«Χαλεπόν άρχεσθαι υπό χερείονος»
Δημόκριτος
Η βουλιμία, και το πάθος ανθρώπων και ηγετών για εξουσία, οδηγούν πολλές φορές σε ανεπανόρθωτα λάθη, μέσα από άγνοια κινδύνων με μοιραία κατάληξη. Και όταν μιλάμε για...
εξουσία, δεν εννοούμε μόνο πολιτική, που πολλές φορές συνένοχος είναι και ο ίδιος ο λαός, με τις επιλογές του, μέσα από παραμύθια, φαντασιώσεις και ιδεολογικές συγκρούσεις πολιτικών για τη νομή της εξουσίας.

Είναι και οι επιλογές διαφόρων διοικήσεων που ασκούν εξουσία με λάθος πρόσωπα που τοποθετούνται σε φορείς και οργανισμούς του δημοσίου. Ένας
τέτοιος οργανισμός είναι και η ΕΡΤ που ατύχησε σε πρόσωπα που ανέλαβαν να την αναμορφώσουν.

Μετά από μια «φιέστα» παρωδία στις 11 Ιουνίου, που έγινε για καθαρά επικοινωνιακούς και μόνο λόγους φαίνεται το αποτέλεσμα. Μια αμφιλεγόμενη ηγεσία που απέρριψε η ίδια η επιτροπή της βουλής να ασκεί τη διοίκηση με παλαιά και φθαρμένα υλικά. Η ευθύνη των Παππά-Σαγιά-Μιχόπουλου και την τελική έγκριση που έδωσε ό ίδιος ο πρωθυπουργός είναι τεράστια για έναν φορέα που είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας.

Ενώ λοιπόν η Ελλάδα και ο κόσμος χάνεται ιδιαίτερα σήμερα αλλά και οι μέρες που ακολουθούν, προσπαθούν την γυναίκα του Καίσαρα-ΕΡΤ- που εσωτερικά είναι γεμάτη αρρώστιες και αφροδισιακά νοσήματα, να την παρουσιάσουν σαν τον ήλιο που ανατέλλει και οι ακτίνες του όλο και πιο έντονα λαμπιρίζουν στο σκοτάδι.

Με διάφορα εξωτερικά φτιασιδώματα, έκαναν και το ανάλογο ξύρισμα... μερικές ενέσεις κολλαγόνου, φούσκωσαν τα χείλη της, αναστήλωσαν το στήθος της με σιλικόνη, προσπαθώντας να την κάνουν πιο ελκυστική στους ενδιαφερόμενους επιβήτορες. Τι εννοούμε με όλα αυτά:

Έναν πρόεδρο της ΕΡΤ με μια κάμερα να τον ακολουθεί, σε συναντήσεις με αρχηγούς κομμάτων και θεσμών άνευ ουσίας και εξαγγελιών.

Έναν πανίσχυρο διευθύνοντα σύμβουλο αμφισβητούμενο και αμφιλεγόμενο από παντού. Τους πρώην συνεργάτες του ΔΤ-ΝΕΡΙΤ, Λουριδά-Δημητρακάκο-Φακλή να ελέγχουν όλη τη διοίκηση. Γενικός διευθυντής διαχείρισης, ανθρώπινου δυναμικού, οικονομικών υπηρεσιών. Ο συντάκτης των κανονισμών της ΝΕΡΙΤ, συντάσσει τους κανονισμούς της ΕΡΤ!!!. Δηλαδή αντιγράφει ότι έκανε στην ΝΕΡΙΤ. Όπως και ο νόμος 4173/2013 που έγινε 4324/2015.

Από την άλλη ο Γενικός διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών ακολουθεί άλλη «ρότα» με ανθρώπους που δεν συμμετείχαν στα προηγούμενα μορφώματα με πρόσωπα που προσπαθούν να επιβάλλουν η να δημιουργήσουν δικά τους μετερίζια. Όπως Γιουκάκης, Παπαζαχρίου, Τσιμπίδας και άλλα, με τα οποία θα ασχοληθούμε προσεχώς. Όσο για το πρόγραμμα που μεταδίδεται από τις 6 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ μέσα από ενημερωτικές η άλλες εκπομπές δεν θα ήθελα να το σχολιάσω. Να σχολιάσω τι; Είναι άνευ περιεχομένου. Όπως και ο γενικός περιεχομένου και ενημέρωσης. Τα πρόσωπα που βγαίνουν στο γυαλί μαρτυρούν τις αδυναμίες. Είδατε κάποιες αλλαγές ουσίας που δείχνουν τη διαφορά; Η ΕΡΤ που χρειάστηκε 70 χρόνια για να οικοδομήσει ένα δομημένο λειτουργικό πρόγραμμα και υπηρεσίες δεν υπάρχει ποια.

Η ηγεσία της νέας ΕΡΤ πήγε στο Ραδιομέγαρο με έναν σκοπό. Να κάνει όλες τις βρομοδουλειές που αφορούν τη συρρίκνωση δομών και υπηρεσιών. Δηλαδή από συνοικιακό περίπτερο-όπως είπε κάποιος- που παρέλαβε να το κάνει συνοικιακό «μπακάλικο».

Κάποιος όμως εγκέφαλος-ανεγκέφαλος είχε την φαεινή ιδέα να δημιουργήσει και μια ομάδα δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Και για να δώσει κύρος, έφερε ονόματα, που όλοι σκύβουμε με σεβασμό στο άκουσμά τους. Μόνο που όσοι γνωρίζουμε τη σημαίνει ΕΡΤ, αυτό είναι τυρί στη «φάκα». Αφού αποφάσισαν να συμβουλεύονται τον Χρήστο Πασαλάρη, Νίκο Τσαγκρή, Γιώργο Βότση, Ιάσωνα Μοσχοβίτη, Βασίλη Νκολόπουλο, εγώ έχω μία πρόταση:

Αφού γυρίζετε στο παρελθόν, θα σας έλεγα να καλέσετε και άλλα πρόσωπα για να παρουσιάζουν δελτία η να κάνουν εκπομπές, που οφείλουν και την καριέρα τους στην ΕΡΤ, σε αντίθεση με τα πρόσωπα δεοντολογίας τα οποία σέβομαι αλλά δεν είχαν καμιά επαγγελματική σχέση με τον φορέα. Ας καλέστε λοιπόν, τη Σεμίνα Διγενή να κάνει το «τρεις στον αέρα» με το Γιώργο Παπαδάκη. Το Νάσο Αθανασίου με το «κάθε μεσημέρι».

Το Μακη Γιομπαζολιά με τα «ανοιχτά χαρτιά» και άλλες ενημερωτικές εκπομπές με τους Γιάννη Βλαστάρη, Βίκτωρα Νέτα, Δημήτρη Καλούδη σύζυγο της Ολγας Τρέμη αλλά και την ίδια. Την Άννα Μωραίτη τότε και νυν Παναγιωταρέα με το μια «ταινία μια συζήτηση». Τους ρεπόρτερς με Λιάνη-Χαρδαβέλα-Δημαρά.

Για τις ειδήσεις. Ευη Δεμίρη, Λάνα κανέλλη, Κώστα Σερέζη, Γιώργο Δουατζή, Κώστα Τσιβιλίκα και άλλα πρόσωπα. Και μην ξεχάσω καλέστε το μεγάλο αστέρι, τη Ρούλα Κορομηλά μαζί με το Δήμο Μυλωνά που ξεκίνησαν από την πρωινή ζώνη της ΕΡΤ.

«Μάγκες» και ηγεσία της ΕΡΤ, βάλτε λίγο μυαλό και μη δουλεύετε τον κόσμο, γιατί από το πολύ «ξύρισμα» αποκαλύπτονται και άλλες τρύπες που είναι επικίνδυνες!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα