Εχασε κατα κρατος απο τον τσιπρα και παλι ο μεϊμαρακης

ΟΥΤΕ Η ΜΙΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΧΘΕΣ
Τις πολύ περιορισμένες κοινοβουλευτικές δυνατότητες και τον φτωχό πολιτικό του λόγο ανέδειξε και χθες στη Βουλή ο Β. Μεϊμαράκης. Σε μια σύγκρουση που έβγαλε κερδισμένο ως παρουσία και λόγο τον Αλέξη Τσίπρα, ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ...
για μια ακόμα φορά έχασε με άνεση από τον πρωθυπουργό ο οποίος έδειξε ότι υπερέχει
κατά κράτος σε επιχειρήματα, πολιτικό λόγο και συνολική παρουσία στη Βουλή. Φάνηκε αυτό, άλλωστε από το ότι την ομιλία του προέδρου της ΝΔ θα την χειροκρότησε ούτε μισή Κ.Ο. της ΝΔ!
"Θέλει θράσος να εγκαλεί ο πρωθυπουργός την αντιπολίτευση... Ο Πρωθυπουργός ζήτησε την παρέμβαση των εταίρων για να ψηφιστεί το νομοσχέδιο", τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην ομιλία του στη Βουλή εξαπολύοντας επίθεση στον Πρωθυπουργό.
«Κάνετε σαν το παιδάκι που φωνάζει τη μαμά να μας κάνει "ντα". Βάζετε την κ. Μέρκελ, εσείς ο αντιμερκελιστής, να μας μαλώσει;», διερωτήθηκε κατά την έναρξη της ομιλίας του στην ολομέλεια της Βουλής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.
"Θα στηρίζουμε ότι είναι προς όφελος της χώρας,δεν δίνουμε όμως λευκή εξουσιοδοτηση", συνέχισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι είπε ψέμματα στους πολιτικούς αρχηγούς για το πότε θα έρθει η συμφωνία στη Βουλή για να προχωρήσει στη συνέχεια σε αιφνιδιαστικές εκλογές. "Υφαρπάξατε την ψήφο του λαού", κατέληξε.
"Όχι σε συμψηφισμούς για την διαφθορά, δεν φοβόμαστε την έρευνα αλλά δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να προδικάζει τις αποφάσεις των ελεγκτικών οργάνων", τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Ο κ. Τσίπρας έγινε δικαστής. Μας είπε ότι όλοι είναι αθώοι. Πώς ενημερώθηκε για το πόθεν έσχες κι εμείς δεν μάθαμε τίποτα; Τις αποφάσεις θα τις βγάλουν έντιμοι δικαστές. Οχι η εκτελεστική εξουσία.» διερωτήθηκε.
Ο κ. Μεϊμαράκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεων και της ζήτησε να εξηγήσει στον λαό την αλλαγή της στάσης της.
Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε την κυβέρνηση να φέρει το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες αλλά ρώτησε με νόημα τον πρωθυπουργό αν γνωρίζει με ποιους μιλούν οι συνεργάτες του.
Τέλος, για τα εθνικά θέματα απαίτησε από την κυβέρνηση να μην κάνει καμία υποχώρηση στο Αιγαίο ενώ για το Σκοπιανό είπε χαρακτηριστικα:Για εμάς ισχύει η απόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της δημοκρατίας.»
Keywords
Τυχαία Θέματα