Εχασε, αλλα με ψηλα το κεφαλι

ΣΤΟ EUROPA LEAGUE ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ 0-3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ
Η μοίρα tτου Ολυμπιακού ήθελε να συνεχίσει στο Europa League τελικά και ονειρευόμαστε μεγάλα πράγματα στη συγκεκριμένη διοργάνωση…
Ο Ολυμπιακός
δυστυχώς δεν τα κατάφερε κόντρα στην Άρσεναλ, ηττήθηκε με 0-3 και δεν θα συνεχίσει στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League.

Ωστόσο, το ευρωπαϊκό όνειρο θα συνεχιστεί και τον Φλεβάρη. Την ερχόμενη Δευτέρα (14/12) οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν τον αντίπαλό τους στο Europa League και θα καταστρώσουν τα… πλάνα τους για να φτάσουν ψηλά σε αυτή τη διοργάνωση. Πάντως, από την πορεία του στο Champions League τη φετινή σεζόν, ο Θρύλος έχει… παρακαταθήκη του το μεγάλο «διπλό» στο «Emirates» αλλά και αυτό στο Ζάγκρεμπ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζιρού ήταν αυτός που «πλήγωσε» τον Ολυμπιακό καθώς πέτυχε και τα τρία γκολ της Άρσεναλ. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και μέχρι το 23ο λεπτό έλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι και είχαν την ευκαιρία μάλιστα και να πάρουν προβάδισμα, ωστόσο, ο Γάλλος φορ στο 29’ έγραψε το 0-1 και από εκείνο το σημείο οι «κανονιέρηδες» πήραν τα πάνω τους.

Στην επανάληψη ο Ζιρού διπλασίασε τα τέρματά του γράφοντας το 0-2, ενώ ο Μονρεάλ κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Ομάρ μέσα στην περιοχή, με τον Γάλλο και πάλι να σκοράρει από την άσπρη βούλα και να βάζει… στοπ στα όνειρα των Πειραιωτών…
Keywords
Τυχαία Θέματα