''ean δεν ληφθουν μετρα θα εχουμε πολυ χειροτερα''...

18:38 23/7/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ...
Την κριτική του για την κατάσταση του σωφρονιστικού συστήματος επανέλαβε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο...
«Χατζηκώστα» στα Ιωάννινα, όπου νοσηλεύεται ο άνδρας της ΕΚΑΜ, που τραυματίστηκε κατά την συμπλοκή με τους αλβανούς δραπέτες, τα ξημερώματα της Κυριακής.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις αιχμές που άφησε χθες για το σωφρονιστικό σύστημα, ο
κ. Δένδιας δήλωσε: «Δεν άφησα καμία αιχμή, είπα κάτι το οποίο είναι αλήθεια, είναι γνωστό και διαπιστωμένο, ότι η κατάσταση στο σωφρονιστικό σύστημα είναι εκρηκτική και ότι, εάν δεν ληφθούν γρήγορα μετρά, θα έχουμε πολύ χειρότερα να αντιμετωπίσουμε από αυτά που ήδη αντιμετωπίζουμε».
«Είναι κάτι που λέω συνεχώς, είναι κάτι το οποίο είναι γνωστό, είναι κάτι το οποίο ή ελληνική κοινωνία ήδη γνωρίζει. Πρέπει να ενεργήσουμε», τόνισε, προσθέτοντας πάντως ότι ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, «γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση, είναι έμπειρος δικαστικός και έχει όλα τα εχέγγυα για να μπορέσει να το αντιμετωπίσει».
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ανέφερε επίσης, ότι η επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη όλων των δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων, που βρίσκεται σε εξέλιξη τους τελευταίους τέσσερις μήνες, θα συνεχιστεί.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα